Evenimente

Dragii mei dragi,

eu imi dau voie si sper… sa fiu in asentimentul tuturor… asa incat declar Anul ” 2017 ANUL IUBIRII ” si va propun sa ne dam cu totii voie sa manifestam si sa traim IUBIREA care suntem… si sa invatam ” a fi ” noi insine in fiecare clipa a vietii noastre… Inca din Anul 2007 cand Sibiul a fost declarat “Oras-Capitala Culturala Europeana” …eu mi-am permis luxul de a trimite in Univers informatia ca in Anul 2017 Sibiul sa fie: ” CAPITALA SPIRITUALA EUROPEANA ” si aceasta inseamna pentru fiecare dintre noi sa ne asumam responsabilitatea de a trai in IUBIRE, din IUBIRE, ca IUBIRE. Pentru ca acest Eveniment sa se materializeze este de dorit ca fiecare OM sa isi doreasca si sa isi asume responsabilitatea ca in 2017 sa isi dea voie sa fie IUBIRE din IUBIRE, constientizand in fiecare clipa a vietii sale ca: ” SENSUL VIETII ESTE IUBIREA ” si adevarul e ca in Univers TOTUL ESTE IUBIRE CONSTIENTA, CONSTIINTA VIE INFINITA ETERNA.

Va doresc tuturor PACE in SUFLET.

Fiti binecuvantati !!!

Oni Muller-Dragoman

VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUSTINERE PRIN PARTICIPAREA LA CONFERINTA INTERNATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2017.

FITI BINECUVANTATI CU IUBIREA LUI DUMNEZEU !!!

CURS de METAFIZICĂ și HOLISTICĂ, MODULUL I, va începe în data de 03 – 04 Decembrie 2016 si va fi sustinut în zilele de Sambată și Duminică,îintre orele 10.00 – 18.00. Acest Curs este format din 7 MODULE și la fiecare Modul se primește un Exercițiu de Metafizică, care va duce la Expansiunea Conștientului și Evoluție Spirituală. La sfarsitul celor 7 Module toate persoanele care au absolvit acest CURS vor obtine un CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de ANTHM – ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE. La acest curs de Metafizică poate participa fiecare persoana care doreste să învete să se vindece pe sine sau pe cei apropiati din Familie. Se vor invăța diverse Tehnici si Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vietii. Deasemenea, se vor invata si aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale, Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume și Viață, și se vor face Exerciții de Practică Spirituală. Costul acestui curs pentru cele 2 zile este de 450 Lei pentru fiecare persoană. Elevi, studenți și pensionari 350 Lei de persoană.

Vă așteptăm cu mult drag si bucurie, Sâmbătă 25 Noiembrie ora 10.00, la Deschiderea Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice Ediția a II-a, – HOLISTIC FEST –  Sibiu, care este deschisă timp de două zile publicului larg, între orele 10.00-20.00.

Locatia este: COMPLEXUL MAJESTIC, Sala Magna, Str. Distribuției nr. 32, Sibiu. Intrarea este pe baza de Donatie de minim 30 Lei/zi si primiti cadou o carte.

 

EVENIMENTELE care sunt organizate de catre  ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE – ANTHM sunt postate aici si va oferim posibilitatea de a participa la activitati cu caracter social, educativ, cultural, medical, terapeutic si spiritual.

Vă invităm a participa la:

CONFERINȚA INTERNATIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2016

care va avea loc anual la Sibiu la data de: 26 – 27 Noiembrie 2016 și va fi organizată de:

ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE

Conferința – HOLISTIC FEST – este deschisă pentru publicul larg și Intrarea este pe baza de Donatie de minim 30 Lei/zi si fiecare persoană primește cadou o carte cu titlul: “Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viata” sau “Adevarul Spiritual”, Autor: Johann Müller-Dragoman

Vă așteptăm, Sâmbătă 26 Noiembrie ora 10.00, la Deschiderea Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice Ediția a II-a Sibiu, care este deschisă timp de două zile publicului larg, între orele 10.00-20.00.

Sibiul găzduiește acest Eveniment – HOLISTIC FEST –, organizat de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice, unde sunt promovate Terapiile Alternative, Complementare, Holistice (holistic vine de la cuvântul holos din limba greacă, care înseamnă întreg ) și Metafizice (metafizic înseamnă spiritual sau tot ce este dincolo de materie).

În cadrul Conferinței sunt prezenți specialiști renumiți din țară și străinătate, care promovează Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață, printre care se numără:

Dr. IONICA CIORTAN, Doctor în științe medicale, Medic primar pediatrie și medicină generală adulți, Competență în alergologie-imunologie clinică, Specialist medicină funcțională și integrativă cu abordare holistică, Constanța – Tema: “Locul și rolul sacroterapiei în medicina funcțională preventivă”

JOHANN MÜLLER-DRAGOMAN, Terapeut Holistic și Spiritual, Germania/România – Temele:  “Vindecarea Holistică prin Chirurgia Spirituală – Demonstrație practică”, “Conceptul Holistic și Metafizic de Vindecare prin Iubirea Spirituală” și “Vindecarea și Restaurarea Omului prin redobândirea Iubirii Spirituale Divine.”

Dr. MIHAELA FRUNZĂ, Psihoterapeut integrativ, Couch NLP, Sibiu – Tema: “Schimbă-ți gândurile… schimbă-ți viața…”

AGNES WEBER-ȘUTA, Terapeut Holistic, Germania – Tema: “Biorezonanța și Kineziologia, Medicina informațională – Medicina viitorului”

Dr. FLORINELA BĂLAN, Medic Holistic și Dr. MIRELA MIULESCU, Medic Holistic, Clinica Holistică AURA VITA, Pitești – Tema: “Medicina Holistică”

ANCA BOLDEA și EUGEN BOLDEA, Sibiu – Tema: “Qigong – tehnici pentru detoxifiere și relaxare. Prezentare interactivă”

DANIELA FECHETE, Profesor Prananadi, Psiholog, Sibiu – Tema:”Prananadi – de la vindecare la eliberare”

COSMIN CHELCEA, Sibiu, Consilier dezvoltare personală, Jurnalist, profesor documentarist, theta healing practitioner – Tema: “Equilibrium – Terapii pentru o viață pozitivă”

BENJAMIN GOTTSCHLICH, GermaniaTema: “Viața – bunul cel mai de preț” și “Ridicarea calității și a valorii vieții”

NICOLETA ANDREI, Psiholog clinician specialist, Psihoterapeut sistemic de cuplu si familie, Galati – Tema: “Viziunea holistică a ființei umane și integrarea ei în viața de zi cu zi.”

Prof. MIHAELA ISTRATI, Trainer certificat, București, Teama – “InfoVision – o modalitate de eradicare pentru totdeauna a problemelor de vedere.”

Participând la această Conferință aveți ocazia, de a descoperi importanța Terapiilor Alternative, Complementare, Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a relațiilor interumane și a calității vieții, prin schimbarea modului de gândire, ridicarea nivelului de conștiință și implementarea unui Stil de Viață sănătos.

Pentru a susține organizarea CONFERINȚEI – HOLISTIC FEST, intrarea este pe bază de Donație 30 Lei/zi și veți primi o carte, care vă va schimba în mod sănătos viața cu titlul: “CONCEPTUL HOLISTIC și METAFIZIC DESPRE OM, LUME și VIAȚĂ” sau “ADEVĂRUL SPIRITUAL”, Autor: Johann Müller-Dragoman.

Ne bucurăm să vă împărtășim CONCEPTUL HOLISTIC și METAFIZIC despre Om, Lume și Viață, tuturor celor prezenți la Conferință, socializând și bucurându-ne împreună într-o atmosferă unică, de această minunată Sărbătoare Holistică și Spirituală.

Dați-vă voie să trăiți 2 zile de neuitat și pline de Pace, Lumină și Iubire Spirituală.

Vă așteptăm cu mult drag, căldură sufletească și bucurie.

Persoană de contact:

Johann Müller-Dragoman – Președinte Asociația A.N.T.H.M.

Telefon: 0724 – 47 49 86

www.holistic-international.com

www.facebook.com/oni.mullerdragoman

 

INVITAŢIE LUCRARI CONFERINȚĂ

Avem deosebita onoare de a vă invita și a vă ruga ” a fi “ alături de noi, în perioada 26 -27 Noiembrie 2016, Sâmbătă și Duminică între orele 10.00 – 20.00, la a 2-a Ediţie a CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2016.

Obiectivul Conferinței este de a face cunoscut Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și de a promova Terapiile Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a calității vieții și a relațiilor dintre oameni.

Termenul limită pentru confirmarea ca participant prin sustinerea unei LUCRARI in cadrul CONFERINTEI este 15.11.2016.

Pentru elaborarea programului, vă rugăm ca odată cu confirmarea participării, să ne transmiteţi lizibil următoarele date:
– numele şi prenumele
– adresa de contact:
– telefon fix/mobil, adresă de e-mail
– ocupaţia şi domeniul de activitate / specializarea
– titlul lucrării / lucrărilor
– mențiunea formei de prezentare: workshop, comunicare orală, lansare de carte
– menţiunea dacă aveți nevoie de: videoproiector, videoproiector și de computer sau fără videoproiector.

Toată corespondenţa cu privire la înscrierea la Conferință, cât şi alte informaţii, se va purta prin intermediul adresei de E-mail: oni@holistic-international.com, cât şi la telefonul: 0724 – 47 49 86.

Participând la această CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE aveti posibilitatea de a vă cunoaște mai bine SINELE REAL și a vă însuși CUNOAȘTEREA SPIRITUALĂ AUTENTICĂ prin dobândirea unei PERSPECTIVE NOI asupra Universului, a Omului și a Vieții.

Veti dobândi cunoașterea Adevărurilor, a Principiilor și a Legilor Universale ale Vieții, având apoi posibilitatea de a le integra în viața de zi cu zi prin schimbarea vechilor obișnuinte și înlocuirea acestora cu programe sănătoase și constructive prin alegerea unui Stil de Viata Sănătos care va va vindeca de orice problema de sanatate !

Vă aşteptăm cu drag la Deschiderea CONFERINȚEI, ce va avea loc în data de 26 Noiembrie 2016, Sâmbătă orele 10.00 la Complexul MAJESTIC, Sala MAGNA, str. Distribuţiei nr. 32 din SIBIU.

Organizator Conferință,

Președinte Asociația ANTHM, Johann Müller-Dragoman

Daca doriti sa fiti alaturi de noi si sa ne sutineti in organizarea acestei Conferinte si a altor activitati sociale ale Asociatiei ANTHM va rugam sa o faceti prin DONATII pe contul:

Johann Müller-Dragoman, Banca Transilvania Sibiu,

Cont in Lei: RO40-BTRL-RONC-RT02-6121-1401 sau

Cont in Euro: RO87-BTRL-EURC-RT02–6121-1401

BIC – CodSwift: BTRLRO22SBA.

Va multumim !

VĂ AȘTEPTĂM CU MULT DRAG, 

IMPREUNA CU INTREAGA FAMILIE SI TOTI CEI DRAGI !!!