Conferinte

Oni Muller-Dragoman

VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUSTINERE PRIN PARTICIPAREA LA CONFERINTA INTERNATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2017.

www.facebook.com/oni.mullerdragoman

Vă invităm a participa la:

CONFERINȚA INTERNATIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE – EDITIA a IV-a, HOLISTIC FEST SIBIU 2018

care va avea loc anual la Sibiu la data de: 17 – 18 Noiembrie 2018 și este organizată de:

ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE

Conferința – HOLISTIC FEST 2018 – este deschisă pentru publicul larg și Intrarea este pe baza de Donatie de 30 Lei/zi.

Vă așteptăm, Sâmbătă 17 Noiembrie ora 10.00, la Deschiderea Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice Ediția a IV-a Sibiu, care este deschisă timp de două zile publicului larg, între orele 10.00-20.00.

Sibiul găzduiește Evenimentul – HOLISTIC FEST –, organizat de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice, unde sunt promovate Terapiile Alternative, Complementare, Holistice (holistic vine de la cuvântul holos din limba greacă, care înseamnă întreg ) și Metafizice (metafizic înseamnă spiritual sau tot ce este dincolo de materie).

În cadrul Conferinței sunt prezenți specialiști renumiți din țară și străinătate, care promovează Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață, printre care se numără:

Dr. IONICA CIORTAN, Doctor în științe medicale, Medic primar pediatrie și medicină generală adulți, Competență în alergologie-imunologie clinică, Specialist medicină funcțională și integrativă cu abordare holistică, Constanța – Tema: “Locul și rolul sacroterapiei în medicina funcțională preventivă”

JOHANN MÜLLER-DRAGOMAN, Terapeut Holistic și Spiritual, Germania/România – Temele:  “Vindecarea Holistică prin Chirurgia Spirituală – Demonstrație practică”, “Conceptul Holistic și Metafizic de Vindecare prin Iubirea Spirituală” și “Vindecarea și Restaurarea Omului prin redobândirea Iubirii Spirituale Divine.”

Dr. MIHAELA FRUNZĂ, Psihoterapeut integrativ, Couch NLP, Sibiu – Tema: “Schimbă-ți gândurile… schimbă-ți viața…”

AGNES WEBER-ȘUTA, Terapeut Holistic, Germania – Tema: “Biorezonanța și Kineziologia”

OVIDIU BOJOR este un academician și fitoterapeut român, membru al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România care ne va impărtași din experienta sa de viata.

Prof. Dr. OVIDIU VICTOR COȘBUC a activat în perioada 1994-1998 Diplomaţia Vaticanului, responsabil de ecumenism, relaţii interne, cu Valdesii, relaţii externe cu Tibetanii, Viceparoh în Civitavecchia, Parohia S.Trinità ne va vorbi despre Alchimia Cuantică Aplicata.

Părintele IRINEU de la Mănăstirea Prislop ne va impresiona prin modul domniei sale de a vedea viața, credința și iubirea dintr-o perspectivă spirituală.

COSMIN CHELCEA, Sibiu, Consilier dezvoltare personală, Jurnalist, profesor documentarist, theta healing practitioner – Tema: “Equilibrium – Terapii pentru o viață pozitivă”

BENJAMIN GOTTSCHLICH, GermaniaTema: “Viața – bunul cel mai de preț” și “Ridicarea calității și a valorii vieții”

Participând la această Conferință aveți ocazia, de a descoperi importanța Terapiilor Alternative, Complementare, Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a relațiilor interumane și a calității vieții, prin schimbarea modului de gândire, ridicarea nivelului de conștiință și implementarea unui Stil de Viață sănătos.

Pentru a susține organizarea CONFERINȚEI – HOLISTIC FEST, intrarea este pe bază de Donație de minim 30 Lei/zi.

Ne bucurăm să vă împărtășim CONCEPTUL HOLISTIC și METAFIZIC despre Om, Lume și Viață, tuturor celor prezenți la Conferință, socializând și bucurându-ne împreună într-o atmosferă unică, de această minunată Sărbătoare Holistică și Spirituală.

Dați-vă voie să trăiți 2 zile de neuitat și pline de Pace, Lumină și Iubire Spirituală.

Vă așteptăm cu mult drag, căldură sufletească și bucurie.

Persoană de contact:

Johann Müller-Dragoman – Președintele Asociației A.N.T.H.M.

Telefon: 0724 – 47 49 86

www.holistic-international.com

www.facebook.com/oni.mullerdragoman

INVITAŢIE CONFERINȚĂ PREZENTARE LUCRĂRI

Avem deosebita onoare de a vă invita si a va ruga ” a fi “ alaturi de noi, în perioada 17 – 18 Noiembrie 2018, Sâmbătă și Duminică între orele 10.00 – 20.00, la a IV-a EdiţieCONFERINTEI INTERNATIONALE DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2018.

Obiectivul Conferinței este de a face cunoscut Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și de a promova Terapiile Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a calității vieții și a relațiilor dintre oameni.

Termenul limită pentru confirmarea ca participant prin sustinerea unei LUCRARI in cadrul COBFERINTEI este 03.11.2018.

Pentru elaborarea programului, vă rugăm ca odată cu confirmarea participării, să ne transmiteţi lizibil următoarele date:
– numele şi prenumele
– adresa de contact:
– telefon fix/mobil, adresă de e-mail
– ocupaţia şi domeniul de activitate / specializarea
– titlul lucrării / lucrărilor
– mențiunea formei de prezentare: workshop, comunicare orală, lansare de carte
– menţiunea dacă aveți nevoie de: videoproiector, videoproiector și de computer sau fără videoproiector.

Toată corespondenţa cu privire la înscrierea la Conferință, cât şi alte informaţii, se va purta prin intermediul adresei de E-mail: oni@holistic-international.com, cât şi la telefonul: 0724 – 47 49 86.

Participând la această CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE, aveti posibilitatea de a vă cunoaște mai bine SINELE REAL și a vă însuși CUNOAȘTEREA SPIRITUALĂ AUTENTICĂ prin dobândirea unei PERSPECTIVE NOI asupra Universului, a Omului și a Vieții.

Veti dobândi cunoașterea Adevărurilor, a Principiilor și a Legilor Universale ale Vieții, având apoi posibilitatea de a le integra în viața de zi cu zi prin schimbarea vechilor obișnuinte și înlocuirea acestora cu programe sănătoase și constructive prin alegerea unui Stil de Viata Sănătos care va va vindeca de orice problema de sanatate !

Vă aşteptăm cu drag la Deschiderea CONFERINȚEI, ce va avea loc în data de 17 Noiembrie 2018, Sâmbătă orele 10.00 la Complexul MAJESTIC, Sala MAGNA, str. Distribuţiei nr. 32 din SIBIU.

Organizator Conferință,

Președinte Asociația ANTHM, Johann Müller-Dragoman

*** Daca doriti sa fiti alaturi de noi si sa ne sutineti in organizarea acestei Conferinte si a altor activitati sociale ale Asociatiei ANTHM, va rugam sa o faceti prin DONATII pe contul Asociatiei:

Johann Müller-Dragoman, Banca Transilvania Sibiu,

Cont in Lei: RO40-BTRL-RONC-RT02-6121-1401

BIC – CodSwift: BTRLRO22SBA.

Va multumim !

VĂ AȘTEPTĂM CU MULT DRAG

IMPREUNA CU INTREAGA FAMILIE SI TOTI CEI DRAGI !!!