program cursuri

CURS de METAFIZICĂ și HOLISTICĂ, MODULUL I  la Sibiu, va începe în data de 24 – 25 martie 2018 si va fi sustinut în zilele de Sambată și Duminică, intre orele 10.00 – 18.00. Acest Curs este format din 7 MODULE și la fiecare Modul se primește un Exercițiu de Metafizică, care va duce la Expansiunea Conștientului și Evoluție Spirituală. La sfarsitul celor 7 Module toate persoanele care au absolvit acest CURS vor obtine un CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de ANTHM – ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE. La acest curs de Metafizică poate participa fiecare persoana care doreste să învete să se vindece pe sine sau pe cei apropiati din Familie. Se vor invăța diverse Tehnici si Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vietii. Deasemenea, se vor invata si aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale, Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume și Viață, și se vor face Exerciții de Practică Spirituală. Costul acestui curs pentru cele 2 zile este de 450 Lei pentru fiecare persoană. Elevi, studenți și pensionari 400 Lei de persoană.

CURS de REIKI, dupa Dr. USUI, original Reiki Gradul I si II, la Cluj, care va începe în data de 02 – 03 iunie 2018 și va fi susținut în zilele de Sâmbătă și Duminică, între orele 10.00 – 18.00. de către Johann Müller-Dragoman, Reiki Profesor/Master si Terapeut Holistic și Spiritual acreditat de Asociația de Vindecări Spirituale din Germania, președintele Asociației Naționale de Holistică și Metafizică din România.
REIKI este o metoda traditionala japoneza de conectare cu Sursa Energiei Universale care îl apropie pe om de Dumnezeu prin cunoașterea Adevărurilor, Principiilor și a Legilor Universale și se ocupă cu absolut tot ce este dincolo de fizic, de materie.
Acest Curs are ca învățătura de bază Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață, prin care vom învăța să abordăm omul și viața printr-o perspectivă energetică, dobândind o Vizune Nouă asupra modului de a vedea Universul Spiritual.
Omul este văzut ca întreg, fiind o ființă complexă și multidimensională de lumina spirituală conștiință vie, iar boala și toate problemele de relații ale omului cu sine, cu semenii și cu mediul înconjurător, fiind un dezechilibru sau o dizarmonie, respectiv o disfuncție a întregului.
La acest curs poate participa oricine dorește să se cunoască mai bine pe sine și să învețe să se vindece atât pe sine, cât și pe toți cei dragi. Se vor învăța diverse Tehnici și Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vieții si folosirea simbolurilor din Reiki. Deasemenea, se vor învăța și aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale, Acest curs vă va schimba în mod pozitiv viața și este format din 4 Grade și la fiecare Grad se primește un SIMBOL REIKI, care va duce la Expansiunea Conștientului, la Autovindecare și la Evoluție Spirituală. La sfârșitul fiecarui Grad in Reiki toate persoanele care au absolvit acest CURS vor obține o DIPLOMA eliberat de ANTHM – ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ de TERAPII HOLISTICE și METAFIZICE din ROMÂNIA.
Locația este: RIVIERA LUXURY RESIDENCE, Aleea Slanic. nr.3, Ap. 8.
Costul acestui curs pentru fiecare GRAD REIKI este de 450 Lei/zi pentru fiecare persoană, iar pentru elevi, studenți și pensionari 400 Lei/zi.
Va asteptam cu mult drag.
Va rugam sunati pentru inscriere la tel. 0724-474986. Multumim.

CURS de METAFIZICĂ si HOLISTICA, Modulul 1 la Bucuresti pe data de Sambată 14 aprilie si MODULUL 2 al Cursului de METAFIZICA si HOLISTICA la Bucuresti, va avea loc în data de Duminică 15 aprilie 2018, intre orele 10.00 – 18.00. La fiecare Modul se primește un Exercițiu de Metafizică, care va duce la Expansiunea Conștientului, Vindecare și Evoluție Spirituală. La acest curs de Metafizică poate participa fiecare persoana care doreste să învete să se vindece pe sine sau pe cei apropiati din Familie. Se vor invăța diverse Tehnici si Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vietii. Deasemenea, se vor invata si aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale, Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume și Viață, și se vor face Exerciții de Practică Spirituală. La sfarsitul celor 7 Module toate persoanele care au absolvit acest CURS vor obtine un CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de ANTHM – ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE.Costul acestui curs pentru fiecare Modul este de 250 Lei pentru fiecare persoană. Locatia este: Centrul Holistic Soma, Str. Soldat Alexandru Magatti nr.9, sector 3, Bucuresti. www.holistic-international.com VA ROG CONFIRMARE DE PARTICIPARE LA TELEFON 0724-474986. MULTUMESC.

TABARA de RETRAGERE si Curs de Metafizica si Holistica Modulul I si II, care va avea loc in data de 28-29 aprilie 2018, de Sambata, incepand cu ora 10.00 si până Duminica si se va tine undeva in apropierea Sibiului la o Cabana in Natura. Celor interesati de acest Eveniment, o sa le comunicam Locatia exacta, atunci cand ne vor contacta pentru a-si face rezervarea pentru cazare si asigurandu-si un loc sigur in aceasta Tabara de Retragere, care va fi o Binecuvantare pentru sufletul fiecarui participant.
In aceste zile de Retragere in Natura, unde toti participantii, vor invata sa se cunoasca mai bine pe sine ca fiinta constiinta vie si vom invata si practica impreuna Ritualuri si Meditatii de Vindecare. Aceste zile va vor schimba in mod sanatos viata si va veti putea apoi, bucura cu adevarat de absolut tot ce viata va ofera, aici si acum. Veti deveni cu adevarat Creatorii propriei dumneavoastre vieti si Co-creatori constienti ai Creatiei, Creatie in Creatie fiind.
Tot in aceste zile vom participa activ la un Curs de Nutritie – HRANA VIE, in care vom invata sa ne hranim sanatos conform Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata. Vom invata sa ne producem singuri Hrana Vie de care avem nevoie fiecare. Vom medita si ne vom bucura impreuna de natura, vom trai stari de expansiune a constientului si vom invata sa ne ancoram la Sursa Vietii, la Internetul Spiritual Divin pentru a ne putea ridica nivelul energetic si a trai liberi si fericiti.
Costul pentru Evenimentele din Tabara este de 450 Lei de persoana, respectiv 400 Lei pentru elevi, studenti si pensionari.
Cazarea este extra in functie de alegerea fiecaruia.

CURS de MANAGEMENTUL STRESULUI, are loc in data de 21 aprilie, Sambata intre orele 10.00 – 18.00 si acelasi curs se va face si in data de 22 aprilie 2018, Duminica, intre orele 10.00 – 18.00. Va invitam sa participati la acest curs toti cei care doriti sa invatati sa va gestionati stresul si sa deveniti detasati si liberi pentru a va putea bucura cu adevarat de viata, aici si acum. Va vom ajuta sa constientizati cauzele adevarate ale stresului, tipurile de stres existente la diferitele nivele ale sufletului si imbunatatirea relatiilor dumneavoastre cu sinele interior si cu toti ceilalti, prin eliberarea de influentele nefaste ale sinelui fals. Costul pentru fiecare zi de curs este de 250 Lei de persoana.

CURS de MEDITATIE la Sibiu, va incepe in data de 17 aprilie si 19 aprilie 2018 si se va tine in fiecare zi de Marti si Joi a saptamanii, de la ora 18.00 – 19,30. Costul acestui Curs care consta din 8 Seri de Meditatii este de: 250 Lei. In fiecare seara se va face o altfel de Meditatie, care va va ajuta sa va eliberati de anumite blocaje energetice, emotii si campuri informationale, si ajunge la stari de spirit inalte prin expansiunea constientului. Totodata, aveti posibilitatea de a va vindeca de anumite probleme de sanatate prin efectele benefice ale ciclului de Meditatii de Vindecare.

CURS de MASAJ, care va avea loc in data de 18 aprilie 2018Miercuri de la ora 16.00 – 21.00 si acelasi Curs se va face si Miercuri 25 aprilie 2018, de la ora 16.00 – 21.00.
La acest curs poate participa fiecare persoana care doreste sa invete anumite Tehnici si Metode de Masaj, pentru a putea apoi aplica practic masajul, incepand chiar de a doua zi. Dupa curs, fiecare participant va putea sa faca un Masaj de Relaxare si Energetizare celor dragi, aplicand de indata cunostintele teoretice si practice dobandite. Costul pentru fiecare zi de curs este de 250 Lei de persoana.

CURS de DESAVARSIRE SPIRITUALA – TERAPEUT HOLISTIC, MODULUL I, va incepe in data de 19 – 20 Mai 2018 si va fi sustinut in zilele de Sambata si Duminica, intre orele 10.00 – 18.00, fiecare Modul fiind de sine stătător. Acest Curs se desfăsoară pe o perioadă de 12 Luni de zile si este format din 8 MODULE. La sfarsitul celor 8 Module se va sustine o proba practica si orala, iar persoanele care au absolvit acest Examen vor obtine o DIPLOMA ANTHM, respectiv un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE eliberat de ANTHM – ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE. La acest curs de Healer poate participa fiecare persoana care doreste sa invete sa se vindece pe sine sau pe cei apropiati din Familie, dar si cei care doresc sa profeseze ca TERAPEUT HOLISTIC. Se vor invata diverse Tehnici si Metode de Vindecare prin folosirea Puterii Ritualurilor prin conectarea la Sursa Vietii si accesarea Energiilor Harice Divine. Deasemenea, se vor invata si aplica Principiile, Adevarurile si Legile Universale, Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata si se vor face multe Exercitii de Practica Spirituala. Costul acestui curs pentru cele 2 zile este de 450 € pentru fiecare persoana.