Asociatia ANTHM

Conform Statutului Asociatia are urmatoarele scopuri si obiective:

ART. 3. Asociatia Nationala de Terapii Holistice si Metafizice este persoana juridica romana de drept privat, avand denumirea rezervata prin dovada disponibilitatii denumirii cu numarul 135786 din 20.05.2014 eliberata de catre Ministerul Justitiei – Serviciul Comunicare si Relatii Publice si Codul de Inregistrare Fiscala (C.I.F.) : 33591906 din data de: 17.09.2014.

ART. 4. Asociatia Nationala de Terapii Holistice si Metafizice este o Asociatie non-guvernamentala, nonprofit, independenta, cu beneficiu public.

ART. 7. Scopul.   Asociatia Nationala de Terapii Holistice si Metafizice are ca scop propus: desfasurarea de activitati sociale si culturale in vederea sprijinirii, reprezentarii si promovarii Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata, a Terapiilor Holistice si Metafizice, dar si evidenta practicantilor atestati (personae fizice si juridice) din sectorul Terapiilor Holistice si Metafizice, precum si promovarea colaborarii si comunicarii cu sectorul de medicina alopata, cooperarea cu specialistii Ministerului Sanatatii si ai Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor varstnice, pe baza sinergiei de competente; de a armoniza activitatea organismelor si organizatiilor care actioneaza in Romania in domeniul Terapiilor Holistice si Metafizice si de a le reprezenta in raport cu autoritatile romane si internationale. Dezvoltarea facultatilor mentale ale persoanelor prin schimbarea modului de gandire, educarea si formarea unui nou Stil de Viata Sanatos al oamenilor. Servicii de educare, terapie, formare si instruire a persoanelor: cursuri de formare profesionala, cursuri de specialitate si specializare, cursuri de dezvoltare personala, seminarii, conferinte si exemplificari practice. Cluburi de activitati sportive, de divertisment, culturale si sociale in vederea formarii unui caracter sanatos al omului.

ART. 8. Obiective a) promovarea si dezvoltarea terapiilor care intretin, mentin si optimizeaza sanatatea si a celor care previn imbolnavirea; b) promovarea si dezvoltarea Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata, a terapiilor care permit transformarea si cresterea spirituala a omului, precum si evolutia sanatoasa a persoanei; c) ocrotirea vietii si a valorilor naturale ca parte integranta a biosferei. Omul, regnul mineral si vegetal, animalul, fac parte din ecosistemul terestru si trebuiesc conservate nealterate. d) elaborarea Codului de Etica al practicantilor de Terapii Holistice si Metafizice bazat pe : 1. Sentimental adevarului si dreptatii 2. Sentimentul moral si etic 3. Sentimental spiritual si holistic e) sprijinirea cresterii nivelului de cunostinte individuale, imbunatatirea si vindecarea relatiilor personale, sociale si universale ; f) actionarea in vederea atenuarii suferintei; g) reunirea unui numar reprezentativ de organizatii si organisme din Romania care isi desfasoara activitatea in domeniul social, al terapiilor, al terapiilor holistice si metafizice; h) promovarea desfasurarii acestor activitati la inalte standarde etice, profesionale si tehnice; i) reprezentarea problematicii si problemelor commune si semnificative ale sectorului de terapii holistice si metafizice si militarea pentru recunosterea acestui sector si a rezultatelor obtinute ; j) promovarea si armonzarea activitatii de Terapii Holistice si Metafizice, militarea pentru integrarea acestor terapii in strategia nationala de mentinere si imbunatatire a sanatatii spirituale, psihice si fizice a natiunii romane ; k) promovarea unei mentalitati holistice si spirituale transparenta si deschisa de colaborarea si comunicare cu sectorul de medicina alopata si a cultelor.

ART. 24. Patrimoniul. Patrimoniul Asociatiei este alcatuit din: a) cotizatii, donatii, finantari, resurse obtinute de la bugetul de stat si/sau de la bugetele locale, sponsorizari, mosteniri;

*** Daca doriti sa faceti DONATII, SPONSORIZARI sau FINANTARI si astfel sa ajutati si promovati Terapiile Holistice si Metafizice, dar si toate activitatile Asociatiei va rugam sa le faceti pe cele doua conturi ale ASOCIATIEI ANTHM:

Johann Müller-Dragoman, Banca Transilvania Sibiu,

Cont in Lei: RO40-BTRL-RONC-RT02-6121-1401

BIC – CodSwift: BTRLRO22SBA

Va multumim din suflet !

”ADEVĂRATA VALOARE A UNUI OM ESTE DATĂ DE CALITATEA LUMINII IUBIRII ȘI A ÎNȚELEPCIUNII SALE.”

“Iubiti-va unul pe altul si purtati-va poverile unii altora.”