Consiliere spirituala

04_3328x2992 CONSILIERE SPIRITUALA

Prin alegerea dumneavoastra de a veni la o Consiliere Spirituala, aveti posibilitatea de a va cunoaste mai bine la nivel de trup, suflet si duh, de a va imbunatati relatiile, de a va constientiza dorintele, necesitatile si nevoile, dar si a va ajuta sa va rezolvati problemele din viata dumneavoastra privata si sociala prin eliberarea eventualelor blocaje pe care s-ar putea sa le aveti la nivele subtile de constiinta.

Consilierea spirituala are loc intr-un ambient placut si spiritual, unde se asigura si se ofera profesionalism, atentie, timp si respectul cuvenit persoanei care doreste sa fie consiliata intr-o anumita problema personala.

Consilierea Spirituala se poate face privind diverse aspecte ale vietii unei persoane, dar si in ceea ce priveste relatiile cu oamenii, cu mediul inconjurator unde persoana traieste si isi desfasoara activitatea privata sau profesionala.

Consilierea are drept scop imbunatatirea calitatii vietii si a relatiilor cu noi insine, cu partenerul de viata si cu toti ceilalti implicati in viata noastra, dar si in raport cu mediul si cu toate fiintele vii.

Fiind o terapie de suflet, consilierea spirituala ne ajuta sa gasim solutiile optimale pentru evolutia spirituala a sufletului nostru, sa ne descoperim si sa ne punem in aplicare capacitatile latente existente in fiecare dintre noi, pentru a gasi solutiile eficiente pe calea dasavarsirii personale.

Persoana consiliata va fi motivata, sustinuta, inteleasa si acceptata in complexitatea fiintei sale si ajutata sa-si exprime gandurile, emotiile si sentimentele care o preocupa si o reprezinta, creandu-se o atmosfera bazata pe incredere, respect si sinceritate profunda.

” Acolo unde-i Dumnezeu acolo-i bucuria sufletului meu !”

CONSILIERE HOLISTICA

Intr-un ambient placut si relaxant va oferim posibilitatea de a va consilia conform Conceptului Holistic si Metafizic, in orice aspect al vietii dumneavaostra si de a va ajuta sa va cunoasteti mai bine, cine sunteti si ce sunteti cu adevarat ca om, respectiv ca fiinta multidimensionala de lumina spirituala constiinta vie.

Intr-o lume care momentan se afla intr-o perioada de profunde schimbari si transformari la nivel energetic si informational, si care ne afecteaza si influenteaza pe toti, aveti nevoie, mai mult ca oricand, sa va cunoasteti mai bine in complexitatea fiintei dumneavoastre, putandu-va astfel ajuta sa gasiti impreuna cu noi, solutii la problemele care le aveti, ca sa treceti cu bine peste toate incercarile si situatiile de viata, avand puterea, discernamantul si intelepciunea de a va schimba in bine si evolua frumos si sanatos.

Caracteristicile relatiei de consiliere au la baza confidentialitatea, non-judecata, egalitatea, respectul, responsabilitatea pentru scopurile fixate, intelegerea, caldura sufleteasca si iubirea neconditionata insuflata persoanei consiliate cu scopul gasirii solutiei la propriile probleme de viata.

Obiectivele Consilierii Holistice constau in rezolvarea tuturor problemelor care apar in viata unei persoane, invatarea cautarii solutiilor si gasirea unei modalitati adecvate. Constientizarea si intelegerea propriilor probleme, schimbarea cognitiva prin modificarea sau inlaturarea conceptelor invechite, a obisnuintelor nesanatoase, a credintelor limitate si a convingerilor distructive, modificarea comportamentala si imbunatatirea comunicarii prin schimbarea sau inlocuirea modelelor comportamentale distructive sau programelor neadaptative.
De asemenea se are in vedere stimularea dezvoltarii personale prin lucrul cu deprinderile, calitatile, talentele, constiinta, cunostiintele, care vor ajuta persoana consiliata sa se confrunte cu problemele cotidiene si sociale, si ajutorarea acesteia sa-si imbunatateasca calitatea vietii dobandind o noua viziune si perspectiva holistica.

In relatia dintre consilier si consiliat se aplica si respecta principiile morale si regulile de conduita si etica umana si profesionala, pentru o buna colaborare pe termen lung si respectand drepturile omului si autonomia fiecarei persoane de a-si gestiona si crea propriul destin.

Se stie ca în general, cauza multor probleme interumane si de sanatate se afla în adancul sufletului omului, iar prin aceasta consiliere holistica veti fi ajutati sa simtiti lumina adevarului, a iubirii divine si a intelepciunii vindecatoare si sa dobanditi din nou claritate in gandire, putere de munca si viata, si pace sufleteasca.

“Fiti traitorii propriei vieti si nu doar trecatori prin viata !”