Evenimente

VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUSTINERE PRIN PARTICIPAREA LA CONFERINTA INTERNATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2020, EDITIA a VI-a din data de 20 – 21 noiembrie.

Vă aşteptăm cu drag la Deschiderea CONFERINȚEI, ce va avea loc în data de 20 Noiembrie 2020, Sâmbătă orele 10.00 la Complexul MAJESTIC, Sala MAGNA, str. Distribuţiei nr. 32 din SIBIU.

https://facebook.com/events/s/autovindecarea-prin-cunoastere/550971525765511/?ti=cl

FITI BINECUVANTATI CU IUBIREA LUI DUMNEZEU !!!

CURS de CUNOAȘTERE de SINE, în Apuseni la Pensiunea Vidra de Sus, com. Vidra nr.31, va avea loc în data de 28 – 29 septembrie 2020 și va fi susținut în zilele de Sambătă și Duminică, între orele 10.00 – 18.00. Acest Curs este format din 7 MODULE și la fiecare Modul se primește un Exercițiu de Metafizică, care va duce la Expansiunea Conștientului și Evoluție Spirituală.
La sfârșitul celor 7 Module toate persoanele care au absolvit acest CURS vor obține un CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de ANTHM – ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ de TERAPII HOLISTICE și METAFIZICE din ROMÂNIA.
La acest curs poate participa fiecare persoană care dorește să învețe să se cunoască ca Ființă Spirituală și să se vindece pe sine sau pe cei apropiați din Familie. Se vor învăța diverse Tehnici și Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vieții.
De asemenea, se vor învăța și aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale, Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață, și se vor face Exerciții de Practică Spirituală.
Costul acestui curs pentru cele 2 zile este de 100 € pentru fiecare persoană.
Cazarea este extra în funcție de alegerea fiecăruia.
Pentru cazare și mai multe informații vă rugăm să sunați direct la Pensiunea Vidra de Sus, telefon de contact: 0742-889 302. www.vidradesus.ro
https://centrul-de-terapii-holistice-si.business.site/posts/4653832442468472972?hl=ro

 

EVENIMENTELE care sunt organizate de catre  ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE – ANTHM sunt postate aici si va oferim posibilitatea de a participa la activitati cu caracter social, educativ, cultural, medical, terapeutic si spiritual.

Vă invităm a participa la:

CONFERINȚA INTERNATIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2020

care va avea loc anual la Sibiu la data de: 20 – 21 Noiembrie 2020 și va fi organizată de:

ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE

Conferința – HOLISTIC FEST – este deschisă pentru publicul larg și Intrarea este pe baza de Donatie de minim 50 Lei/zi si fiecare persoană primește cadou un calendar ANTHM.

Vă așteptăm, Sâmbătă 20 Noiembrie ora 10.00, la Deschiderea Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice Ediția a VI-a Sibiu, care este deschisă timp de două zile publicului larg, între orele 10.00-20.00.

Sibiul găzduiește acest Eveniment – HOLISTIC FEST –, organizat de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice, unde sunt promovate Terapiile Alternative, Complementare, Holistice (holistic vine de la cuvântul holos din limba greacă, care înseamnă întreg ) și Metafizice (metafizic înseamnă spiritual sau tot ce este dincolo de materie).

În cadrul Conferinței sunt prezenți specialiști renumiți din țară și străinătate, care promovează Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață,

Participând la această Conferință aveți ocazia, de a descoperi importanța Terapiilor Alternative, Complementare, Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a relațiilor interumane și a calității vieții, prin schimbarea modului de gândire, ridicarea nivelului de conștiință și implementarea unui Stil de Viață sănătos.

Pentru a susține organizarea CONFERINȚEI – HOLISTIC FEST, intrarea este pe bază de Donație 50 Lei/zi și veți primi un Calendar ANTHM.

Ne bucurăm să vă împărtășim CONCEPTUL HOLISTIC și METAFIZIC despre Om, Lume și Viață, tuturor celor prezenți la Conferință, socializând și bucurându-ne împreună într-o atmosferă unică, de această minunată Sărbătoare Holistică și Spirituală.

Dați-vă voie să trăiți 2 zile de neuitat și pline de Pace, Lumină și Iubire Spirituală.

Vă așteptăm cu mult drag, căldură sufletească și bucurie.

Persoană de contact:

Johann Müller-Dragoman – Președinte Asociația A.N.T.H.M.

Telefon: 0724 – 47 49 86

www.holistic-international.com

www.facebook.com/oni.mullerdragoman

 

INVITAŢIE LUCRARI CONFERINȚĂ

Avem deosebita onoare de a vă invita și a vă ruga ” a fi “ alături de noi, în perioada 20 – 21 Noiembrie 2020, Sâmbătă și Duminică între orele 10.00 – 20.00, la a 6-a Ediţie a CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2020.

Obiectivul Conferinței este de a face cunoscut Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și de a promova Terapiile Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a calității vieții și a relațiilor dintre oameni.

Termenul limită pentru confirmarea ca participant prin sustinerea unei LUCRARI in cadrul CONFERINTEI este 07.11.2020.

Pentru elaborarea programului, vă rugăm ca odată cu confirmarea participării, să ne transmiteţi lizibil următoarele date:
– numele şi prenumele
– adresa de contact:
– telefon fix/mobil, adresă de e-mail
– ocupaţia şi domeniul de activitate / specializarea
– titlul lucrării / lucrărilor
– mențiunea formei de prezentare: workshop, comunicare orală, lansare de carte
– menţiunea dacă aveți nevoie de: videoproiector, videoproiector și de computer sau fără videoproiector.

Toată corespondenţa cu privire la înscrierea la Conferință, cât şi alte informaţii, se va purta prin intermediul adresei de E-mail: oni@holistic-international.com, cât şi la telefonul: 0724 – 47 49 86.

Participând la această CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE aveti posibilitatea de a vă cunoaște mai bine SINELE REAL și a vă însuși CUNOAȘTEREA SPIRITUALĂ AUTENTICĂ prin dobândirea unei PERSPECTIVE NOI asupra Universului, a Omului și a Vieții.

Veti dobândi cunoașterea Adevărurilor, a Principiilor și a Legilor Universale ale Vieții, având apoi posibilitatea de a le integra în viața de zi cu zi prin schimbarea vechilor obișnuinte și înlocuirea acestora cu programe sănătoase și constructive prin alegerea unui Stil de Viata Sănătos care va va vindeca de orice problema de sanatate !

Vă aşteptăm cu drag la Deschiderea CONFERINȚEI, ce va avea loc în data de 20 Noiembrie 2020, Sâmbătă orele 10.00 la Complexul MAJESTIC, Sala MAGNA, str. Distribuţiei nr. 32 din SIBIU.

Organizator Conferință,

Președinte Asociația ANTHM, Johann Müller-Dragoman

Daca doriti sa fiti alaturi de noi si sa ne sutineti in organizarea acestei Conferinte si a altor activitati sociale ale Asociatiei ANTHM va rugam sa o faceti prin DONATII pe contul:

Johann Müller-Dragoman, Banca Transilvania Sibiu,

Cont in Lei: RO40-BTRL-RONC-RT02-6121-1401.

Va multumim !

VĂ AȘTEPTĂM CU MULT DRAG, 

IMPREUNA CU INTREAGA FAMILIE SI TOTI CEI DRAGI !!!