Conferinte

Oni Muller-Dragoman

VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUSTINERE PRIN PARTICIPAREA LA CONFERINTA INTERNATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2020,
care va avea loc pe data de 21 – 22 noiembrie.

Vă aşteptăm cu drag la Deschiderea CONFERINȚEI, ce va avea loc în data de 21 Noiembrie 2020, Sâmbătă orele 10.00 la Complexul MAJESTIC, Sala MAGNA, str. Distribuţiei nr. 32 din SIBIU.

https://facebook.com/events/s/autovindecarea-prin-cunoastere/550971525765511/?ti=cl

VĂ OFERIM CONSILIERE SUFLETEASCĂ ȘI SUSȚINERE ENERGETICĂ LA DISTANȚĂ ȘI ON-LINE ÎN ORICE PROBLEMĂ DE VIAȚĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ DEPĂȘIȚI CU BINE TOATE FRĂMÂNTARILE SUFLETEȘTI ȘI A VĂ PUTEA GESTIONA TOATE EMOȚIILE…!!!
VĂ AJUTĂM A DOBÂNDI ÎNCREDEREA ÎN SINE, IUBIREA DE SINE ȘI CLARITATE ÎN GÂNDIRE PRIN A VĂ ELIBERA DE GÂNDURILE NESĂNĂTOASE ȘI FRICILE EXISTENȚIALE CAUZATE DE NOILE CONDIȚII SOCIALE…!!!
VĂ RUGĂM A NE CONTACTA TELEFONIC: 0724 47 49 86.

Vă invităm a participa la:

CONFERINȚA INTERNATIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE – EDITIA a VI-a, HOLISTIC FEST SIBIU 2020

care va avea loc anual la Sibiu la data de: 21 – 22 Noiembrie 2020  și este organizată de:

ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE DIN ROMÂNIA

Conferința – HOLISTIC FEST 2020 – este deschisă pentru publicul larg și Intrarea este pe baza de Donatie de 50 Lei/zi.

Vă așteptăm, Sâmbătă 21 Noiembrie ora 10.00, la Deschiderea Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice Ediția a VI-a Sibiu, care este deschisă timp de două zile publicului larg, între orele 10.00-20.00.

Sibiul găzduiește Evenimentul – HOLISTIC FEST 2020 –, organizat de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice, unde sunt promovate Terapiile Alternative, Complementare, Holistice (holistic vine de la cuvântul holos din limba greacă, care înseamnă întreg ) și Metafizice (metafizic înseamnă spiritual sau tot ce este dincolo de materie).

În cadrul Conferinței sunt prezenți specialiști renumiți din țară și străinătate, care promovează Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață,

Participând la această Conferință aveți ocazia, de a descoperi importanța Terapiilor Alternative, Complementare, Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a relațiilor interumane și a calității vieții, prin schimbarea modului de gândire, ridicarea nivelului de conștiință și implementarea unui Stil de Viață sănătos.

Pentru a susține organizarea CONFERINȚEI – HOLISTIC FEST, intrarea este pe bază de Donație de minim 50 Lei/zi.

Ne bucurăm să vă împărtășim CONCEPTUL HOLISTIC și METAFIZIC despre Om, Lume și Viață, tuturor celor prezenți la Conferință, socializând și bucurându-ne împreună într-o atmosferă unică, de această minunată Sărbătoare Holistică și Spirituală.

Dați-vă voie să trăiți 2 zile de neuitat și pline de Pace, Lumină și Iubire Spirituală.

Vă așteptăm cu mult drag, căldură sufletească și bucurie.

Persoană de contact:

Johann Müller-Dragoman – Președintele Asociației A.N.T.H.M.

Telefon: 0724 – 47 49 86

www.holistic-international.com

www.facebook.com/oni.mullerdragoman

INVITAŢIE CONFERINȚĂ PREZENTARE LUCRĂRI

Avem deosebita onoare de a vă invita si a va ruga ” a fi “ alaturi de noi, în perioada 21 – 22 Noiembrie 2020, Sâmbătă și Duminică între orele 10.00 – 20.00, la a VI-a EdiţieCONFERINTEI INTERNATIONALE DE TERAPII HOLISTICE ŞI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2020.

Obiectivul Conferinței este de a face cunoscut Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și de a promova Terapiile Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a calității vieții și a relațiilor dintre oameni.

Termenul limită pentru confirmarea ca participant prin sustinerea unei LUCRARI in cadrul CONFERINTEI este 07.11.2020.

Pentru elaborarea programului, vă rugăm ca odată cu confirmarea participării, să ne transmiteţi lizibil următoarele date:
– numele şi prenumele
– adresa de contact:
– telefon fix/mobil, adresă de e-mail
– ocupaţia şi domeniul de activitate / specializarea
– titlul lucrării / lucrărilor
– mențiunea formei de prezentare: workshop, comunicare orală, lansare de carte
– menţiunea dacă aveți nevoie de: videoproiector, videoproiector și de computer sau fără videoproiector.

Toată corespondenţa cu privire la înscrierea la Conferință, cât şi alte informaţii, se va purta prin intermediul adresei de E-mail: oni@holistic-international.com, cât şi la telefonul: 0724 – 47 49 86.

Participând la această CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE, aveti posibilitatea de a vă cunoaște mai bine SINELE REAL și a vă însuși CUNOAȘTEREA SPIRITUALĂ AUTENTICĂ prin dobândirea unei PERSPECTIVE NOI asupra Universului, a Omului și a Vieții.

Veti dobândi cunoașterea Adevărurilor, a Principiilor și a Legilor Universale ale Vieții, având apoi posibilitatea de a le integra în viața de zi cu zi prin schimbarea vechilor obișnuinte și înlocuirea acestora cu programe sănătoase și constructive prin alegerea unui Stil de Viata Sănătos care va va vindeca de orice problema de sanatate !

Vă aşteptăm cu drag la Deschiderea CONFERINȚEI, ce va avea loc în data de 21 Noiembrie 2020, Sâmbătă orele 10.00 la Complexul MAJESTIC, Sala MAGNA, str. Distribuţiei nr. 32 din SIBIU.

Organizator Conferință,

Președinte Asociația ANTHM, Johann Müller-Dragoman

*** Daca doriti sa fiti alaturi de noi si sa ne sutineti in organizarea acestei Conferinte si a altor activitati sociale ale Asociatiei ANTHM, va rugam sa o faceti prin DONATII pe contul Asociatiei:

Johann Müller-Dragoman, Banca Transilvania Sibiu,

Cont in Lei: RO40-BTRL-RONC-RT02-6121-1401

BIC – CodSwift: BTRLRO22SBA.

Va multumim !

VĂ AȘTEPTĂM CU MULT DRAG

IMPREUNA CU INTREAGA FAMILIE SI TOTI CEI DRAGI !!!