program cursuri

VĂ OFERIM CONSILIERE SUFLETEASCĂ ȘI SUSȚINERE ENERGETICĂ LA DISTANȚĂ ȘI ON-LINE ÎN ORICE PROBLEMĂ DE VIAȚĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ DEPĂȘIȚI CU BINE TOATE FRĂMÂNTARILE SUFLETEȘTI ȘI A VĂ PUTEA GESTIONA TOATE EMOȚIILE…!!!
VĂ AJUTĂM A DOBÂNDI ÎNCREDEREA ÎN SINE, IUBIREA DE SINE ȘI CLARITATE ÎN GÂNDIRE PRIN A VĂ ELIBERA DE GÂNDURILE NESĂNĂTOASE ȘI FRICILE EXISTENȚIALE CAUZATE DE NOILE CONDIȚII SOCIALE…!!!
VĂ RUGĂM A NE CONTACTA TELEFONIC: 0724 47 49 86.

Vă invităm să participați la TABĂRA de RETRAGERE unde veți descoperi – “PUTERILE SECRETE ALE OMULUI”, care va avea loc în data de 23 – 25 octombrie 2020, de Vineri, începând cu ora 17.00 și până Duminică la ora 16.00. pe Valea Zugăului, comuna Dezna, în apropiere de Moneasa, Jud. Arad.
Această Tabără de Retragere este o Binecuvântare pentru sufletul fiecărui participant.
În aceste zile de Retragere în Natură, participanții vor învăța să se cunoască mai bine pe sine ca Ființă Conștiință Vie și împreună vom învăța și practica Ritualuri și Meditații de Vindecare.
Aceste zile vă vor schimba în mod sănătos viața.
Tot în aceste zile veți participa activ la un Curs de Nutriție – HRANA VIE, în care veți învăța să vă hrăniți sănătos conform Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume și Viață.
Veți învăța să vă produceți singuri Hrana Vie de care aveți nevoie. Ne vom bucura împreună de natură, vom trăi stări de expansiune a Conștientului și vom învăța să ne ancorăm la Sursa Vieții, la Internetul Spiritual Divin.
Costul pentru această perioadă este de 500 Lei de persoană și include cazarea la Cabană și mâncarea lacto-vegetariană.
Pentru înscriere și mai multe informații vă rugăm să sunați direct la telefonul de contact: 0724-474986. www.holistic-international.com
https://centrul-de-terapii-holistice-si.business.site/posts/4653832442468472972?hl=ro

CURS de CUNOAȘTERE de SINE, în Apuseni la Pensiunea Vidra de Sus, com. Vidra nr.31, jud. Alba, va avea loc în data de 28 – 29 septembrie 2020 și va fi susținut în zilele de Luni și Marti, între orele 10.00 – 18.00. Acest Curs este format din 7 MODULE și la fiecare Modul se primește un Exercițiu de Metafizică, care va duce la Expansiunea Conștientului și Evoluție Spirituală.
La sfârșitul celor 7 Module toate persoanele care au absolvit acest CURS vor obține un CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de ANTHM – ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ de TERAPII HOLISTICE și METAFIZICE din ROMÂNIA.
La acest curs poate participa fiecare persoană care dorește să învețe să se cunoască ca Ființă de Lumină Spirituală și să se vindece pe sine sau pe cei apropiați din Familie. Se vor învăța diverse Tehnici și Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vieții.
De asemenea, se vor învăța și aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale, Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață, și se vor face Exerciții de Practică Spirituală.
Costul acestui curs pentru cele 2 zile este de 100 € pentru fiecare persoană.
Cazarea este extra în funcție de alegerea fiecăruia si aveti oferte bune de cazare pentru toti cei ce participati la Curs.
Pentru cazare și mai multe informații vă rugăm să sunați direct la Pensiunea Vidra de Sus, telefon de contact: 0742-889 302. www.vidradesus.ro
https://centrul-de-terapii-holistice-si.business.site/posts/4653832442468472972?hl=ro

CURS de REIKI, dupa Dr. USUI, original Reiki Gradul I si II, la Cluj, care va începe în data de 02 si 03 martie 2020 și va fi susținut în zilele de Sâmbătă și Duminică, între orele 10.00 – 18.00. de către Johann Müller-Dragoman, Reiki Profesor/Master si Terapeut Holistic și Spiritual acreditat de Asociația de Vindecări Spirituale din Germania, președintele Asociației Naționale de Holistică și Metafizică din România.
REIKI este o metoda traditionala japoneza de conectare cu Sursa Energiei Universale care îl apropie pe om de Dumnezeu prin cunoașterea Adevărurilor, Principiilor și a Legilor Universale și se ocupă cu absolut tot ce este dincolo de fizic, de materie.
Acest Curs are ca învățătura de bază Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață, prin care vom învăța să abordăm omul și viața printr-o perspectivă energetică, dobândind o Vizune Nouă asupra modului de a vedea Universul Spiritual.
Omul este văzut ca întreg, fiind o ființă complexă și multidimensională de lumina spirituală conștiință vie, iar boala și toate problemele de relații ale omului cu sine, cu semenii și cu mediul înconjurător, fiind un dezechilibru sau o dizarmonie, respectiv o disfuncție a întregului.
La acest curs poate participa oricine dorește să se cunoască mai bine pe sine și să învețe să se vindece atât pe sine, cât și pe toți cei dragi. Se vor învăța diverse Tehnici și Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vieții si folosirea simbolurilor din Reiki. Deasemenea, se vor învăța și aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale, Acest curs vă va schimba în mod pozitiv viața și este format din 4 Grade și la fiecare Grad se primește un SIMBOL REIKI, care va duce la Expansiunea Conștientului, la Autovindecare și la Evoluție Spirituală. La sfârșitul fiecarui Grad in Reiki toate persoanele care au absolvit acest CURS vor obține un CERTIFICAT eliberat de ANTHM – ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ de TERAPII HOLISTICE și METAFIZICE din ROMÂNIA.
Locația este: RIVIERA LUXURY RESIDENCE, Aleea Slanic. nr.3, Ap. 8.

Costul acestui curs pentru fiecare GRAD REIKI este de 100 €/zi pentru fiecare persoană.

Va asteptam cu mult drag.
Va rugam sunati pentru inscriere la tel. 0724-474986.

CURS de MANAGEMENTUL STRESULUI, are loc in data de 09 martie, Sambata intre orele 10.00 – 18.00 si acelasi curs se va face si in data de 10 martie 2020, Duminica, intre orele 10.00 – 18.00. Va invitam sa participati la acest curs toti cei care doriti sa invatati sa va gestionati stresul si sa deveniti detasati si liberi pentru a va putea bucura cu adevarat de viata, aici si acum. Va vom ajuta sa constientizati cauzele adevarate ale stresului, tipurile de stres existente la diferitele nivele ale sufletului si imbunatatirea relatiilor dumneavoastre cu sinele interior si cu toti ceilalti, prin eliberarea de influentele nefaste ale sinelui fals.
Costul pentru fiecare zi de curs este de 100 € de persoana.

CURS de MEDITATIE la Sibiu, va incepe in data de 22 ianuarie si 24 ianuarie 2020 si se va tine in fiecare zi de Marti si Joi a saptamanii, de la ora 18.00 – 19,30.
Costul acestui Curs care consta din 8 Seri de Meditatii este de: 250 Lei. In fiecare seara se va face o altfel de Meditatie, care va va ajuta sa va eliberati de anumite blocaje energetice, emotii si campuri informationale, si ajunge la stari de spirit inalte prin expansiunea constientului.
Totodata, aveti posibilitatea de a va vindeca de anumite probleme de sanatate prin efectele benefice ale ciclului de Meditatii de Vindecare.

CURS de MASAJ, care va avea loc in data de 26 ianuarie 2020Miercuri de la ora 16.00 – 21.00 si acelasi Curs se va face si Miercuri 27 ianuarie 2020, de la ora 16.00 – 21.00.
La acest curs poate participa fiecare persoana care doreste sa invete anumite Tehnici si Metode de Masaj, pentru a putea apoi aplica practic masajul, incepand chiar de a doua zi. Dupa curs, fiecare participant va putea sa faca un Masaj de Relaxare si Energetizare celor dragi, aplicand de indata cunostintele teoretice si practice dobandite.
Costul pentru fiecare zi de curs este de 250 Lei de persoana.

CURS de DESAVARSIRE SPIRITUALA – TERAPEUT HOLISTIC, MODULUL I, va incepe in data de 21 -22 septembrie 2020 si va fi sustinut in zilele de Sambata si Duminica, intre orele 10.00 – 18.00, fiecare Modul fiind de sine stătător. Acest Curs se desfăsoară pe o perioadă de 12 Luni de zile si este format din 7 MODULE. Conditia pentru a putea participa la acest curs deosebit este de a fi absolvit Cursul de Cunoastere de Sine.
La sfarsitul celor 7 Module se va sustine o proba practica si orala, iar persoanele care au absolvit acest Examen vor obtine o DIPLOMA ANTHM, respectiv un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE eliberat de ANTHM – ASOCIATIA NATIONALA de TERAPII HOLISTICE si METAFIZICE din ROMANIA. La acest curs de Healer poate participa fiecare persoana care doreste sa invete sa se vindece pe sine sau pe cei apropiati din Familie, dar si cei care doresc sa profeseze ca TERAPEUT HOLISTIC. Se vor invata diverse Tehnici si Metode de Vindecare prin folosirea Puterii Ritualurilor prin conectarea la Sursa Vietii si accesarea Energiilor Harice Divine.
De asemenea, se vor invata si aplica Principiile, Adevarurile si Legile Universale, Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata si se vor face multe Exercitii de Practica Spirituala.
Costul acestui curs pentru fiecare Modul pentru cele 2 zile este de 450 € de persoana.