Seminarii

Va invitam sa participati in fiecare zi de Miercuri a saptamanii incepand cu data de 30.01.2020, intre orele 18.00 – 20.30, la o serie de Seminarii cu teme de interes comun, care va vor ajuta sa va constientizati adevaratele valori in viata.
Costul pentru fiecare Seminar este de 50 Lei de persoana.

“Dumnezeu a facut barbatul si barbatului i-a daruit femeia,
iar femeii i-a daruit darul de a se darui.”

VĂ OFERIM CONSILIERE SUFLETEASCĂ ȘI SUSȚINERE ENERGETICĂ LA DISTANȚĂ ȘI ON-LINE ÎN ORICE PROBLEMĂ DE VIAȚĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ DEPĂȘIȚI CU BINE TOATE FRĂMÂNTARILE SUFLETEȘTI ȘI A VĂ PUTEA GESTIONA TOATE EMOȚIILE…!!!
VĂ AJUTĂM A DOBÂNDI ÎNCREDEREA ÎN SINE, IUBIREA DE SINE ȘI CLARITATE ÎN GÂNDIRE PRIN A VĂ ELIBERA DE GÂNDURILE NESĂNĂTOASE ȘI FRICILE EXISTENȚIALE CAUZATE DE NOILE CONDIȚII SOCIALE…!!!
VĂ RUGĂM A NE CONTACTA TELEFONIC: 0724 47 49 86.

1. “PARTENERIAT, SEXUALITATE SI SPIRITUALITATE” Participând la acest seminar va veti putea îmbunatati relatiile cu partenerul de viata, cu sotia, cu copiii, cu colegii si cu toti cei apropiati. Veti putea întelege cauzele problemelor în relatiile cu sine, cu partenerul de viata si cu ceilalti oameni si veti învata sa va exprimati gândurile si sentimentele în modul cel mai sanatos. Conștientizarea faptului că în zilele noastre este absolut necesar să ne cream o relație de Cuplu Spiritual pentru a putea evolua sănătos și împreună cu partenerul de viață, ajutându-ne reciproc ca om, ca prieten și ca iubit/iubită, respectiv ca soț și soție. Atunci cand la baza unei relații intre doi oameni stă adevarata iubire spirituală, o atitudine de ajutor reciproc si dăruire de sine, cu scopul evoluției spirituale împreună fiind la bine și în orice situație de viață, există posibilitatea unei relații de cuplu adevărat.

2. “CALEA SPRE DESAVÂRSIREA OMULUI – PRIN CELE 12 VIRTUTI” Acest seminar va va ajuta sa întelegeti una din caile care va vor putea fi de mare folos pentru a ajunge la desavârsire. Totodata, veti întelege cât de important este sa luati decizia de a va cultiva cele 12 virtuti pentru a va bucura cu adevarat de viata. Dupa cum ne spun Sf. Parinti: “Virtutile sunt însusiri divine in forma umana”. Integrati asadar Virtutile si Gândirea Holistica în viata dumneavoastra, pentru a va face viata cât mai frumoasa, sanatoasa si mai armonioasa. Fiti ceea ce sunteti: o fiinta de lumina spirituala, plina de iubire si dornica de a evolua aici și acum în iubire si prin iubire. Constientizati ca Iubirea Divina vindeca orice boala si lasati ca Adevarul, Viata si Lumina Divina sa va calauzeasca pe drumul vieții.

3. “ADEVARATA CAUZA A BOLILOR SI ROLUL TERAPIILOR HOLISTICE ÎN VINDECAREA OMULUI” Acest seminar vă va ajuta să întelegeti cauzele adevarate ale bolilor, sa întelegeti rolul bolilor în evolutia omului si sa vedeti boala din punct de vedere a Conceptului Holistic si Metafizic. În Terapiile Holistice, omul este vazut ca întreg, iar boala ca o disfunctie a întregului. Adevarata cauza a îmbolnavirii omului este separarea de Sine, de ceilalti si identificarea cu Persoana Om, respectiv cu Ego-ul si Mintea duala conflictuala. Totodată, veti întelege cât de important este să integrati Terapiile Holistice și Metafizice în viata dumneavoastra, pentru a va face viata cât mai frumoasa si mai sanatoasa.

4. “OMUL, FIINTA DE LUMINA SPIRITUALA CONSTIINTA VIE. OMUL, MICRO-, și MACROCOSMOS” Acest seminar vă va ajuta să vă recunoasteti ca fiinta spirituala, adică ca – ființă conștiință vie – creată dupa Chipul si Asemanarea Tatălui Divin si având o menire clară în acest Univers. Veti constientiza ca valorilor spirituale, sunt adevaratele valori ce ar fi bine sa le pretuim în viata si nu valorile materiale, care sunt trecatoare si perisabile. Punând Valorile Spirituale, mai presus de cele materiale, va ve-ti putea schimba viata. De asemenea, prezența la acest seminar va va ajuta, să vă identificati cu adevarata ființă de lumina, din interiorul inimii dumneavoastra si sa întelegeti sensul vietii, asumându-va responsabilitatea asupra vietii si sanatatii dumneavoastra. Veti constientiza apoi, ca fiecare dintre noi este un suflet unic în felul său si ca suntem cu totii, copii iubiti ai Universului și ai lui Dumnezeu.

5. “CLUBUL ONI HOLISTIC INTERNATIONAL – O NOUA VIZIUNE DESPRE OM”  Participand la acest seminar veti dobandi o noua viziune asupra omului si importanta cunoasterii prin constientizare a Principiilor, a Adevarurilor si a Legilor Universale care guverneaza totul in Univers. Totodata va veti putea îmbunatatii relatiile cu Sinele Real, cu semenii si cu intregul Univers cu care suntem cu totii interconectati. In cadrul acestui seminar veti fi informati despre intreaga activitate a Clubului Oni Holistic International si aveti ocazia de a deveni Membri ai acestui Club, daca doriti sa cunoasteti, sa practicati si sa promovati Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata, alaturi de toti oamenii de bine care gandesc, simt si doresc sa traiasca in Pace, Armonie si Iubire.

6. “HRANA VIE – STIL DE VIATA SANATOS” La acest seminar vom invata sa ne hranim sanatos conform Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata. In cadrul actui Seminar, unde este invitat fiecare persoana dornica sa stie mai multe despre Hrana Vie si importanta acesteia in viata si sanatatea fiecaruia dintre noi. Acest Seminar este gandit si pentru persoane cu anumite afectiuni si probleme de sanatate si acestia vor fi ajutati sa isi faca un Stil de Viata si o schema de alimentatie sanatoasa. In cadrul Seminarului veti invata sa gatiti sanatos si sa invatati sa intelegeti ca Hrana Vie este cea mai buna alimentatie a omului care doreste sa ramâna tânar si plin de viata.

7. “VIAȚA DE DUPĂ VIAȚA ȘI ETAPELE TRECERII LA VIAȚA VEȘNICĂ”  Această temă este deosebită prin faptul că vom aborda Sensul Vieții și rolul trecerii sufletului la Viața Veșnică, conștientizându-ne încă de pe acum ceea ce se întâmplă în acele clipe ale trecerii într-o altă dimensiune a vieții. Este foarte important pentru fiecare dintre noi să știm ce avem de făcut și ce ne așteaptă în acele clipe unice în felul lor. Atunci când omul este pregătit și știe ce îl așteaptă poate acționa conștient, altfel vom acționa inconștienți și cu teamă. Veți putea înțelege că totul are un sens în viață și că nouă tuturor ne este frică de ceva ce încă nu am trăit sau ne este frică de necunoscut. Cunoașterea adevărului că moartea fizică aparține vieții fiind un proces înălțător, firesc și este un moment minunat. Acesta este un proces de trecere dintr-o lume materială într-o altă lume spirituală care ne v-a aduce bucuria cunoașterii adevăratei noastre entități și ființe minunate care suntem, am fost și vom fi mereu. În acele momente deosebite și marcante pentru fiecare dintre noi vom conștientiza cu toții că: Omul este o ființă minunată și unică de lumină spirituală, nemuritoare și veșnică. Deasemenea, vom constientiza cu totii la momentul oportun ca moartea nu exista cu adevarat, ci doar moartea corpului fizic si a tot ce este materie si are o forma este trecator, vremelnic si perisabil, iar sufletul este cu adevarat nemuritor si vesnic. Dumnezeu a creat OMUL si Sufletul Omului ca sa se manifeste prin OM, aici si acum. Dumnezeu fiind Prezenta Vie omniprezenta, omnistienta si omnipotenta. Adevarul “EU SUNT” este Dumnezeu.

Constientiza-ti ca: “Viata este bunul cel mai de pret !”