Meditatii

SEARA DE MEDITATII

Va invitam in fiecare zi de Marti si Joi intre orele 18.00 – 19,30 sa participati la “Seara de Meditatii”, conduse de catre un specialist in Meditatii si profesionist in domeniul Terapiilor Holistice, a Terapiilor Metafizice si Spirituale.

Primul ciclu de zece Meditatii va incepe in data de 22.01. si 24.01.2019 si se va tine in fiecare zi de Marti si Joi a saptamanii, intre orele  18.00 – 19,30.

Costul acestui Curs care consta din 8 Seri de Meditatii este de 250 Lei.

In fiecare seara se va face o altfel de Meditatie, care va va ajuta sa va eliberati de anumite blocaje energetice, emotii si campuri informationale, ajungand la stari de spirit inalte prin expansiunea constientului. Totodata, aveti posibilitatea de a va vindeca de anumite probleme de sanatate prin efectele benefice ale ciclului de Meditatii de Vindecare.

Constienti fiind de importanta practicarii in mod corect si consecvent a Meditatiei, va impartasim cu bucurie si cu mult drag, din experienta noastra in ceea ce priveste binefacerile Meditatiei, dobandita dupa multi ani de Studiu si Practica Spirituala.

Intr-un grup restrans si un ambient placut si sanatos, aveti acum si aici, sansa de a participa la o serie de Meditatii Conduse, Meditatii de Vindecare, Meditatii prin Miscare, Meditatii prin Dans, care va vor ajuta sa va descoperiti talentele si capacitatile de medialitate, vindecare si spiritualitate.

Aveti acum posibilitatea sa meditati si sa cunoasteti oameni care gandesc, simt si traiesc ca si dumneavoastra, si care au ales sa mearga pe Calea Spiritualitatii Autentice, constienti fiind ca: “Sensul Vietii este Iubirea” neconditionata divina. Dar putem spune ca: “Sensul vietii este experimentarea vietii, aici si acum” si “Sensul vietii este dobandirea Sfantului Duh” dupa cum ne invata Sfantul Serafim de Sarov.

Alegeti Calea Desavarsirii ! Alegeti Calea Spirituala si cultivati-va Virtutile pentru a va putea bucura de o sanatate autentica si adevarata !

“Adevarul va va face liberi.”

Cultivati-va Smerenia, Intelepciunea si Discernamantul care sunt Virtuti deosebite si constientizati ca :

“Toate va sunt cu putinta, dar nu toate va sunt de folos !”

Fiti constienti ca viata consta din foarte multe experiente pe care le facem si fiecare dintre noi avem posibilitatea de a alege: Ce facem cu viata noastra si ce lasam in urma noastra ?

“Cercetati toate lucrurile si ramaneti cu ce-i bun !”