Încarc Evenimente

Toate evenimentele

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE DIN ROMÂNIA EDIȚIA a IX-a, – HOLISTIC FEST – SIBIU 24-26 NOIEMBRIE 2023

-

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE

TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE DIN ROMÂNIA

EDIȚIA a IX-a, – HOLISTIC FEST – SIBIU 24-26 NOIEMBRIE 2023

În perioada 24-26 NOIEMBRIE 2023, Sibiul găzduiește CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE DIN ROMÂNIA – HOLISTIC FEST – SIBIU 2023, organizată de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice din România, deschisă timp de trei zile publicului larg, vineri, sâmbătă și duminică între orele 10.00-20.00.

 

Tema Conferinței din acest an este:

„SANATATEA SPIRITUALA SI PACEA MONDIALA“

 

Obiectivul Conferinței este de a face cunoscut Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și de a promova Terapiile Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a calității vieții și a relațiilor dintre oameni (holistic vine de la cuvântul holos din limba greacă, care înseamnă întreg, respectiv metafizic înseamnă spiritual sau tot ce este dincolo de materie).

Deschiderea Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice – HOLISTIC FEST – Sibiu 2023 are loc vineri, 24 noiembrie ora 10.00. la Complexul “Majestic” sala Magna, Str. Distribuției nr. 32.

Pentru a susține organizarea Conferinței intrarea este pe bază de Donație de minim 100 Lei/zi și persoanele prezente în sală la acest Eveniment, vor putea participa la o Tombolă, unde fiecare participant va avea șansa de a câștiga un Premiu Cadou, oferit de Johann Müller-Dragoman, organizatorul și președintele Asociației ANTHM.

La acest Eveniment sibian, sunt prezenți specialiști renumiți din țară și străinătate, care vor prezenta Lucrări cu caracter științific, educativ, cultural, social, medical, terapeutic și spiritual.

Detalii

Inceput eveniment:
24-11-2023
Sfarsit eveniment:
26.11
Categorii:
Site web:
www.holistic-international.com

Organizator

Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice din România
Telefon:
0040724474986
Email:
office@holistic-international.com
Site web:
Vezi site-ul web Organizator

Locatie

Complexul Majestic
Complexul Majestic, Sala Magna, Str. Distribuției nr. 32
Sibiu,
+ Hartă Google