nutritie

vegetable_everywhere_203233 HRANA VIE  este indicata fiecarei persoane care doreste sa traiasca sanatos si echilibrat, fiind recomandata de catre noi, cei ce suntem convinsi de importanta alimentelor naturale in viata omului, conform Conceptului Holistic si Metafizic despre om, lume si viata. Omul are nevoie de Minerale, Proteine, Enzime si Vitamine (Vita – inseamna viata) pentru a avea energia si informatia sanatoasa, necesara unei bune functionari la toate nivelele si in conditii optime, ca fiinta de lumina Holograma vie, complexa si multidimensionala de origine divina si natura spirituala.

Enzimele sunt in fiecare fiinta vie purtatorii vietii si cele care dau viata hranei noastre. Nu exista vreo diviziune celulara, vreo crestere si reproducere fara enzime. Ele sunt în acelasi timp administratorii si executorii pe care Creatorul le-a pus în fiecare fiinta vie. Ele ghideaza procesele chimice in fiecare organ al omului si a tuturor fiintelor vii. In organismul uman exista doua feluri de enzime. In prima intra numitele endogene pe care le mai numim si fermenti; ei sunt produsi ai glandelor digestive si regleaza digestia.

Celelalte enzime propriu-zise, care reprezinta interes pentru observatiile noastre sunt exogenele; ele sunt acelea care regleaza toate celelalte probleme numite mai sus, din corpul nostru si mai ales metabolismul celular.

Daca hrana contine mai multe enzime proaspete (Hrana Vie) cu atat mai multa energie a vietii curge în corpul nostru si cu atat mai mult se pot forma noi celule sanatoase. Acest lucru înseamna o functionarea corecta a chakrelor si a glandelor si de aici si o buna reglare a greutatii corpului, curatirea sangelui si a tesutului celular de toate “deseurile” si toxinele, de pietrele de la rinichi, de efectele arterosclerozei, bolilor de inima, cancerului si a unui mare numàr de alte rele.

Acea esenta din Hrana Vie care are capacitatea de a curata si vindeca, este cu atat mai mult in stare sa previna toate aceste boli si sa-i fereasca mai ales pe cei varstnici impotriva bolilor de batranete. De aici recunoastem imensa importanta a enzimelor pentru sanatate. Hrana Vie vindeca glandele si asigura buna functionare a tuturor sistemelor din organism, si vindeca atat corpolenta, dar si subponderabilitatea.

Cele mai fine vase epidermale sunt bine curatate si deci bine irigate cu sange, de aici aspectul proaspat, tineresc si vital. In acelasi mod Hrana Vie reglementeaza tensiunea arteriala, anghina pectorala si impiedica infarctul. Cel ce se hraneste cu Hrana Vie traieste o intinerire treptata chiar si în viata sexuala. Hrana Vie previne cariile dentare si o serie intreaga de boli precum: artroze, sciatica, boli ale articulatilor soldului si coloanei, De exemplu, oasele cedeaza pentru ca sunt subnutrite si de aici sciatica si osteoporoza.

Importanta postului in viata omului si folosirea produselor naturale si a Hranei Vii, este recomandarea noastra conform Conceptului Holistic si Metafizic care sta la baza alimentatiei sanatoase si vitale a fiintei umane constiente si trezite spiritual.

 

“Hrana Vie sa va fie leac pentru toate bolile !”

 

Va prezentam in continuare TREPTELE POSTULUI TREPTE SPRE DESĂVÂRŞIRE 

0. Cei ce mănâncă de toate.

1. Cei ce postesc cele 4 posturi mari de peste an.

2. Cei ce postesc toate posturile de peste an.

3. Cei ce au renunţat total la carne.

4. Cei ce nu mai mănâncă nimic animalier – vegetarienii.

5. Cei ce mănâncă doar fructe şi cereale, deci fără legume.

6. Cei ce mănâncă doar cereale, seminţe şi sucuri.

7. Cei ce mănâncă foarte rar şi atunci doar hrană lichidă şi se hrănesc mai mult cu Lumina Harica Divină.

“Apa Vietii este Iubirea”