meditatie

buddha_statue_incense MEDITATIA este o stare de spirit pe care o poate atinge orice om, daca respecta anumite ritualuri si practici de respiratie, relaxare si concentrare. Exista multe metode de a putea intra in starea de Meditatie si exista multe tipuri de Meditati.

O cale simpla de a invata sa meditati este observarea constienta a propriului corp si a respiratiei, care va va conduce in timp, la dobandirea unei stari de relaxare la nivel fizic, detasare la nivel mental si emotional, si in cele din urma la atingerea starii de Meditatie autentica.

Starea de Meditatie este atinsa atunci cand cel observat si cel ce observa devin una. La fel, cand ne privim in oglinda, ar fi bine sa ne constientizam: Cine este cel din oglinda si cine este cel ce il observa pe cel din oglinda ? Practicarea regulata si consecventa a Meditatiei va ajuta sa va constientizati Puterea Ritualului, prin traire directa.

Meditatia va ajuta sa traiti in prezent, sa deveniti mai constienti de voi insiva si sa simtiti Puterea Prezentei Prezentului. Contemplarea naturii, a unei plante, a unui copac, a unei stele pe cerul senin al noptii sau a unui rasarit sau apus de soare, este o posibilitate sigura si sanatoasa de a invata sa va induceti stari meditative prin expansiunea constientului.

Un exercitiu simplu si la indemana fiecarei persoane pentru a exersa Meditatia, este fixarea privirii pentru cateva secunde sau minute pe flacara unei lumanari aprinse, care se afla aproximativ la un metru departare de dumneavoastra si la inaltimea ochilor. Se priveste in liniste acea flacara a lumanarii pana apare senzatia de lacrimare a ochilor, dupa care se inchid ambii ochi si observati ce percepeti, simtiti si traiti, avand atentia concentrata spre centrul fruntii, respectiv pe cel de al treilea ochi, care este situat intre sprancene.

Va asteptam si va oferim intr-un mediu meditativ si spiritual sa cunoasteti diferite modalitati si tipuri de Meditatii, avand posibilitatea sa invatati sa meditati alaturi de oameni cu o vasta experienta in acest domeniu. La inceput veti fi ajutati sa invatati impreuna cu noi sa stapaniti metoda Contemplatiei, apoi se vor practica diferite metode si tipuri de Meditatii, iar in cele din urma veti putea ajunge la Revelatie, aceasta fiiind cea mai inalta stare de spirit inspre care va va conduce Meditatia, daca o veti practicata in mod corect, constient si cu regularitate.

Va invitam sa meditati impreuna cu noi si sa va bucurati de binefacerile Meditatiei, condusi fiind de catre un specialist al Meditaiei si asistati de un profesionist si practician al “Revelatiei” si al Terapiilor Holistice si Spirituale, invatand astfel, sa meditati si sa va descoperiti capacitatile de medialitate, putand sa evoluati sanatos.

Meditatia este o posibilitate si o sansa de a ne cunoaste mai bine pe noi insine la nivele profunde ale constiintei si ne poate ajuta sa ne depasim propriile limite, pentru a devenii liberi, flexibili si plini de iubire neconditionata divina. Totodata, prin practicarea consecventa a Meditatiei si introducerea diferitelor Tehnici si Metode de Meditatie in Stilul sau de Viata, fiecare persoana are posibilitatea sa lucreze la propria sa vindecare si crestere spirituala.

” Dumnezeu este Omul eliberat de Ego ! “