Bioenergoterapie

OMULET_Albastru

Bioenergoterapia ne ajuta sa ne imbunatatim vitalitatea intregului organism prin folosirea tehnicilor de energetizare a biocampului uman si activarea energiilor vitale din adancul fiintei, cat si prin metode de transfer energetic si informational conform Legilor Energiei Vietii.

Tratamentele bioenergetice asigura, in primul rand, imbunatatirea Sistemului Imunitar si previn imbolnavirile fiintelor vii, prin buna functionare a intregului Sistem Energetic si, implicit, al tuturor organelor si a Sistemelor Biologice vitale ale organismului.

VĂ OFERIM CONSILIERE SUFLETEASCĂ ȘI SUSȚINERE ENERGETICĂ LA DISTANȚĂ ȘI ON-LINE ÎN ORICE PROBLEMĂ DE VIAȚĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ DEPĂȘIȚI CU BINE TOATE FRĂMÂNTARILE SUFLETEȘTI ȘI A VĂ PUTEA GESTIONA TOATE EMOȚIILE…!!!
VĂ AJUTĂM A DOBÂNDI ÎNCREDEREA ÎN SINE, IUBIREA DE SINE ȘI CLARITATE ÎN GÂNDIRE PRIN A VĂ ELIBERA DE GÂNDURILE NESĂNĂTOASE ȘI FRICILE EXISTENȚIALE CAUZATE DE NOILE CONDIȚII SOCIALE…!!!
VĂ RUGĂM A NE CONTACTA TELEFONIC: 0724 47 49 86.

Constienti fiind ca totul in Univers functioneaza cu energie si informatie, si ca Absolutul sau Intregul este Constiinta vie, iar noi oamenii suntem fiecare o Holograma Vie din Constiinta Universala, respectiv un Microcosmos facand parte din Macrocosmos, vom functiona armonios intr-un corp sanatos, frumos si luminos, atata timp in care nivelul nostru energetic este optimal pentru asigurarea unei bune functionari la nivelul fiecarei celule in parte.

Aceasta terapie energetica este, ca de fapt toate Terapiile Holistice si Metafizice, neinvaziva si nedureroasa, ba chiar placuta, facandu-se intr-o  ambianta armonioasa si relaxanta.

Practic, va ajutam sa fiti prezenti (constienti de Sinele Real Iubirea Infinita Eterna) si sa constientizati prezenta prezentului in fiecare clipa a vietii. Pentru trairea acestei “stari de spirit” se urmeaza un Ritual de Vindecare bine stabilit, prin care au loc curatari sau purificari enegetice si informationale, apoi incarcari energetice, iar la sfarsitul sedintei de Bioenergoterapie se face o protectie energetica sau mai multe, in functie de necesitate.

In cadrul acestui tip de terapie se pot aplica metode holistice si metafizice prin Taina Punerii Mainilor, mai intai pe zonele afectate si apoi pe celelalte zone ale corpului, respectandu-se diferite ritualuri si tehnici specifice transferului de energie sau prin aplicarea unor metode de transfer de energie, fara atingere directa a persoanei in cauza.

TOATE ACESTE TERAPII SE POT FACE ȘI LA DISTANȚĂ !!!

Bucurati-va de viata aici si acum !