Terapie prin meditatie

VĂ OFERIM CONSILIERE SUFLETEASCĂ ȘI SUSȚINERE ENERGETICĂ LA DISTANȚĂ ȘI ON-LINE ÎN ORICE PROBLEMĂ DE VIAȚĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ DEPĂȘIȚI CU BINE TOATE FRĂMÂNTARILE SUFLETEȘTI ȘI A VĂ PUTEA GESTIONA TOATE EMOȚIILE…!!!
VĂ AJUTĂM A DOBÂNDI ÎNCREDEREA ÎN SINE, IUBIREA DE SINE ȘI CLARITATE ÎN GÂNDIRE PRIN A VĂ ELIBERA DE GÂNDURILE NESĂNĂTOASE ȘI FRICILE EXISTENȚIALE CAUZATE DE NOILE CONDIȚII SOCIALE…!!!
VĂ RUGĂM A NE CONTACTA TELEFONIC: 0724 47 49 86.

Terapia prin Meditatie ne ajuta sa ne constientizam prin traire directa Sinele Infinit Etern si sa ne raspundem la o intrebarea foarte importanta si anume: Ce este sufletul ?. In acest sens, Sfântul Ioan Damaschin ne sintetizeaza într-un mod atât de minunat un raspuns experimentat de el, legat de spiritualitatea si nemurirea sufletului uman: „Sufletul este o substanta vie, simpla, necorporala prin natura sa, invizibila ochilor trupesti, nemuritoare, rationala, spirituala, fara de forma; se serveste de un corp organic si îi da acestuia putere de viata, de crestere, de simtire si de nastere. Sufletul nu are un spirit deosebit de el, ci spiritul sau este partea cea mai curata a lui. Caci ceea ce este ochiul în trup, aceea este si spiritul în suflet. Sufletul este liber, volitional, activ, schimbator prin vointa, pentru ca este zidit (facut). Pe toate acestea le-a primit în chip natural, prin harul Celui ce l-a creat, prin care a primit si existenta în acest chip.”

buddha_statue_incense

Meditatia ne ajuta sa intram in stari de constiinta modificata, ajungand sa accesam nivele energetice de inalta vibratie, care asigura o buna fuctionare a fiintei umane prin inducerea unor stari de bine, bucurie, fericire si implinire.

Terapia prin meditatie este specifica fiintei umane, omul fiind o fiinta constienta de sine, respectiv o holograma constiinta vie si avand capacitatea de a atinge cele mai inalte nivele de constiinta posibile si astfel putem sa ne vindecam de orice boala.

Conform Religiilor Lumii, omul este singura fiinta din Univers cu potential de indumnezeire, adica de a evolua in mod constient, de la constiinta de om la constiinta divina.

Prin practicarea diferitelor Meditatii, in timpul terapiei au loc tot felul de eliberari emotionale si energetice la nivel de subconstient, dar si la alte nivele energetice subtile, aparand procesele de vindecare necesare asigurarii unei sanatati optimale a omului ca intreg.

Practicand Terapia prin Meditatie in mod frecvent, fiecare persoana poate sa se cunoasca mai bine pe sine insasi si sa evolueze mai repede prin trairea directa a unor stari de expansiune a constientului si dobandirea unor deprinderi de a se relaxa si a putea intra cu usurinta in stari de constiinta inalta, in vederea dobandirii si pastrarii sanatatii.

Totodata, prin Meditatie invatam sa ne dam voie sa fim noi insine in orice situatie de viata si tot ceea ce facem, “sa facem din toata inima, din tot sufletul, din tot cugetul si cu toata puterea noastra,” ascultand porunca divina. Astfel, vom deveni creatorii propriei noastre vieti, traind conform menirii noastre, aici si acum, si asumandu-ne rolul de co-creatori ai creatiei, creatie fiind.

Cine doreste sa isi asume responsabilitatea vietii si a sanatatii sale si sa evolueze in mod constient, conform propriului sau ritm de evolutie in constiinta, este invitat sa se bucure de meditatiile de vindecare si crestere spirituala, participand la terapia prin meditatie conform Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata care vindeca orice boala.

TOATE ACESTE TERAPII SE POT FACE ȘI LA DISTANȚĂ !!!

“Rugaciunea este cea mai buna Meditatie !”