Terapie Spirituala

growing seed

VĂ OFERIM CONSILIERE SUFLETEASCĂ ȘI SUSȚINERE ENERGETICĂ LA DISTANȚĂ ȘI ON-LINE ÎN ORICE PROBLEMĂ DE VIAȚĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ DEPĂȘIȚI CU BINE TOATE FRĂMÂNTARILE SUFLETEȘTI ȘI A VĂ PUTEA GESTIONA TOATE EMOȚIILE…!!!
VĂ AJUTĂM A DOBÂNDI ÎNCREDEREA ÎN SINE, IUBIREA DE SINE ȘI CLARITATE ÎN GÂNDIRE PRIN A VĂ ELIBERA DE GÂNDURILE NESĂNĂTOASE ȘI FRICILE EXISTENȚIALE CAUZATE DE NOILE CONDIȚII SOCIALE…!!!
VĂ RUGĂM A NE CONTACTA TELEFONIC: 0724 47 49 86.

Terapiile Spirituale și Psihologia Holistică Spirituală au la baza cunoasterea Conceptului Holistic si Metafizic despre om, lume si viata si abordeaza omul ca fiind o fiinta multidimensionala de origine divina si natura spirituala, respectiv omul este o fiinta complexa de lumina spirituala Holograma constiinta vie. Terapiile Spirituale au la baza cunoasterea Sfintei Scripturi si a Sfintelor Taine, dar si noile cercetari si descoperiri ale fizicii cuantice care au dovedit ca Universul este format din energie si informatie; in Univers totul functioneaza cu lumina, energie si informatie. Totodata, s-a dovedit ca nu exista materie moarta; totul este viu, totul este intr-o continua miscare si tranformare, totul vibreaza. Asadar, si noi oamenii functionam cu energie si informatie constiinta lumina vie, fiindca suntem interconectati cu intregul Univers. E bine de stiut ca sufletul nostru se manifesta ca energie a vietii si informatie vie. Lumina Scanteii Divine din adancul sufletului nostru, radiaza necontenit si-i da viata Sufletului si acesta la randul lui ii da viata trupului, il insufleteste si-l vitalizeaza, acesta radiind lumina iubirii si a vietii vesnice.
Constientizarea și acceptarea faptului ca suntem bolnavi reprezinta inceputul vindecarii noastre, fapt pentru care, unul din rolurile acestor terapii este de a-i constientiza omului atat cauzele imbolnavirii sale, dar si modalitatile de vindecare si de a-l ajuta si insoti pe calea vindecarii. Boala, din punctul de vedere al Conceptului Holistic si Metafizic este privita ca «o sansa» data omului de a se intoarce la Creatorul vietii sale, Dumnezeu, si la propriul sau Sine Real Etern, nefiind abordata ca o pedeapsa, ci ca o urmare a dizarmoniilor sufletesti, conform «Legii Cauzei si a Efectului». Pentru omul normal, respectiv pentru omul nestiutor sau omul neduhovnicesc, boala constituie totodata o premisa a cresterii spirituale, a contemplarii lui Dumnezeu si inceputul vietii noastre duhovnicesti, prin respectarea «Legii Iubirii», respectiv «a Legii lui Iisus», dupa indemnul Sfintei Scripturi care ne spune: „Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta si din tot sufletul tau si din toata puterea ta si din tot cugetul tau, iar pe aproapele tau ca pe tine insuti” (Marcu, Cap. 12, 30).
Respectand aceasta Lege Divina in viata de zi cu zi, ne vom putea vindeca de orice suferinta sau boala. Terapiile spirituale folosesc ca Medicament Spiritual Iubirea neconditionata, respectiv energiile harice primite prin intermediul ritualurilor de vindecare specifice metodei folosite, dar şi prin intermediul rugaciunii de vindecare si Sfintelor Taine. Pacientul rugandu-se neincetat pentru vindecarea sa si practicand ritualurile de vindecare invatate, indeplineste astfel, Legea Iubirii, activand astfel energiile vitale din adancul fiintei sale si acestea il vor vindeca.
Majoritatea acestor metode au la baza faptul ca noi oamenii avem capacitatea de a intra in rezonanta, respectiv in contact cu orice vibratie, energie si informatie, respectiv camp bio-energo-informational din Univers, in functie de starea noastra de constiinta constienta sau de spirit, putand receptiona, prelua, prelucra si transmite mai departe energie si informatie.
Concret, aceasta metoda consta in: insusirea de catre persoana in suferinta a Adevarurilor Universale si constientizarea Adevaratelor Cauze ale Bolii din punct de vedere holistic, in cultivarea iubirii divine si eliberarea de toti factorii perturbatori prin transcenderea gandirii duale si polarizarea de pe boala pe sanatate. Urmeaza apoi, inducerea unei stari de relaxare totala prin punerea mainilor pe trupul bolnav de catre Terapeutul Spiritual, dupa un tipic bine stabilit, activeaza in om energiile atotpurificatoare, atotvindecatoare si atotsfintitoare, transmitandu-se astfel, energia harica a vietii, plina de vitaliate, iubire si viata.
In Terapiile Spirituale, omul este ajutat sa-si deschida sufletul pentru a putea intra in rezonanta cu Sursa Vietii, pentru a primi in inima sa Lumina Vindecatoare, lumina harica divina, prin care insusi Dumnezeu se manifesta si lucreaza vindecarea prin intermediul Terapeutului Spiritual.

TOATE ACESTE TERAPII SE POT FACE ȘI LA DISTANȚĂ !!!

“Frumusețea spirituală și adevărata valoare a omului este dată de Sufletul său.”