Curs de Desavarsire Spirituala – Terapeut Spiritual

VĂ OFERIM CONSILIERE SUFLETEASCĂ ȘI SUSȚINERE ENERGETICĂ LA DISTANȚĂ ȘI ON-LINE ÎN ORICE PROBLEMĂ DE VIAȚĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ DEPĂȘIȚI CU BINE TOATE FRĂMÂNTARILE SUFLETEȘTI ȘI A VĂ PUTEA GESTIONA TOATE EMOȚIILE…!!!
VĂ AJUTĂM A DOBÂNDI ÎNCREDEREA ÎN SINE, IUBIREA DE SINE ȘI CLARITATE ÎN GÂNDIRE PRIN A VĂ ELIBERA DE GÂNDURILE NESĂNĂTOASE ȘI FRICILE EXISTENȚIALE CAUZATE DE NOILE CONDIȚII SOCIALE…!!!
VĂ RUGĂM A NE CONTACTA TELEFONIC: 0724 47 49 86.

CURS DE DESAVARSIRE SPIRITUALA – TERAPEUT SPIRITUAL / HEALER,

Acest curs se recomanda celor care au absolvit deja cursul de Terapeut Holistic si unde se vor invata si practica Tehnici si Metode de transfer de energie si informatie in campul Aurei umane si a tuturor fiintelor vii.

Punctul forte al acestui Curs este de a invata sa vindecam orice boala prin CHIRURGIE SPIRITUALA, care consta in aplicarea constienta a anumitor Practici Spirituale si Ritualuri de Vindecare.

Cursul de Terapeut Spiritual este recomandat in mod deosebit pentru terapeuti, medici, asistenti medicali, maseuri, cosmeticieni, cat si tuturor celor care vor sa invete “ARTA DE A FI TERAPEUT SPIRITUAL si VINDECATOR” si dobandind cunostiintele si capacitatea de a vindeca orice boala prin Lumina Harica Divina.

Se vor invata si practica diverse Tehnici si Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vietii, prin accesarea energiilor luminii harice divine si folosirea puterii intentiei, a intuitiei si a vizualizarii, cat si prin folosirea Puterii Ritualurilor de Vindecare prin Lumina Harica Divina.

Deasemenea, se vor invata si aplica Principiile, Adevarurile si Legile Universale, conform Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata, urmate de Exercitii de Practica Spirituala.

Initierile care se vor face pe parcursul acestui Curs, au rolul de a ridica nivelul energetic al fiecarui participant si de a activa puterea de a se elibera de propriile blocaje energetice si a face salturi in constiinta, prin expansiunea constienta a constientului si cunoasterea Sinelui Real Divin.

Acest Curs este format din 7 Module si la incheierea Cursului se va sustine o proba scrisa si practica dupa care se va elibera o DIPLOMA recunoscuta de catre ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE DIN ROMANIA.

Costul acestui Curs pe fiecare Modul pentru cele 2 zile este de 450 € pe persoana.

Este recomandabil ca dupa terminarea fiecarui modul al cursului, sa se aprofundeze cunostintele obtinute si sa se lucreze constient si perseverent la propria sa evolutie spirituala si Desavarsire, conform invataturii biblice:

“Doctore vindeca-te mai intai pe tine, pentru a-i putea vindeca apoi pe ceilalti; lumineaza-te mai intai pe tine, pentru a-i putea lumina apoi pe ceilalti; sfinteste-te mai intai pe tine, pentru a-i putea apoi sfintii pe ceilalti !”

Iata deci, cele 3 insusiri sufletesti, asa cum ne invata Parintele Arsenie Boca:

  1. Vointa, ca o conditie a desavarsirii.
  2. Iubirea, ca o conditie a indumnezeirii omului.
  3. Cunoasterea de Dumnezeu, ca o conditie a vietii vesnice.

Va asteptam cu mult drag

impartasindu-va cu iubire din ADEVARURILE, INTELEPCIUNEA si IUBIREA DIVINA.