Curs de Holistica – Terapeut Holistic

CURS DE HOLISTICA – TERAPEUT HOLISTIC

Acest Curs de Holistica are ca invatatura de baza Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata, prin care vom invata sa abordam omul, sanatatea si viata printr-o perspectiva holistica, dobandind o vizune noua asupra modului de a vedea Universul Spiritual al Omului.

Omul este vazut ca intreg, fiind o fiinta complexa si multidimensionala de lumina spirituala constiinta vie, iar boala si toate problemele de relatii ale omului cu sine, cu semenii si cu mediul inconjurator, fiind un dezechilibru sau o dizarmonie, respectiv o disfunctie a intregului.

La acest curs poate participa oricine dorește să se cunoască mai bine pe sine la nivel de SINE și să învețe să se vindece atât pe sine, cât și pe toti cei care-i cer ajutorul si pe cei apropiați din Familie. Se vor învăța diverse Tehnici și Metode de Vindecare prin conectarea la Sursa Vieții. Deasemenea, se vor învăța și aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale, Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață, și se vor face Exerciții de Practică Spirituală.

Toate problemele si bolile omului pot fi rezolvate si vindecate daca sunt tratate din perspectiva Conceptului Holistic si Metafizic, respectiv prin noua viziune holistica de abordare a omului, care este vazut ca fiind o Holograma Constiinta Vie, respectiv Microunivers si facand parte din Macrouniversul Holografic.

Totul ii este cu putinta fiintei umane daca aplica in mod corect si constient Legile Vietii, respectiv daca traieste conform Adevarurilor, Principiilor si a Legilor Universale ale Universului Spiritual.

Omul este cea mai minunata fiinta din Univers, avand capacitatea de a-si putea crea propria realitate prin intentie, gand, vointa, constientizare si iubire.

Omul pamantesc, omul de lut, are potentialul inascut de a evolua, respectiv a creste spiritual si a ajunge la manifestarea omului duhovnicesc prin cultivarea virtutilor si a iubirii neconditionate divine sau spirituale.

Asadar, “sa ne dam voie” a ne deschide din ce in ce mai mult la Cunoasterea Spirituala si sa ne dorim cu adevarat sa evoluam spiritual prin cunoasterea Sinelui Real, respectiv a Omului de Lumina care este Constiinta Pura Constienta Iubire Infinita Eterna si avand curajul de a fi noi insine si plini de iubire, simtind “prezenta constiintei constiente a prezentului” in orice situatie de viata.

Va invitam sa participati la Cursul de Holistica, care consta din 7 Module care se vor tine la sfarsit de saptamana, pentru a va insusi toate cunostintele necesare pentru a deveni un adevarat Terapeut Holistic si Metafizic, respectiv tamaduitor si vindecator al bolilor dumneavoastra si al celor care au nevoie de a fi ajutati pe calea vindecarii si a desavarsirii lor.

Cursul de Terapeut Spiritual este recomandat in mod deosebit pentru terapeuti, medici, asistenti medicali, maseuri, cosmeticieni, cat si tuturor celor care vor sa invete “ARTA DE A FI TERAPEUT SPIRITUAL si VINDECATOR” si dobandind cunostiintele si capacitatea de a vindeca orice boala prin Lumina Harica Divina.

 

La sfârșitul celor 7 Module toate persoanele care au absolvit acest CURS vor obține un CERTIFICAT de ABSOLVIRE eliberat si recunoscut de ANTHM – ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ de TERAPII HOLISTICE și METAFIZICE din ROMÂNIA.

Costul unui Modul este de 450 € de persoana

Va recomandam sa constientizati ca:

“Frumusetea Spirituala a omului este data de Lumina Iubirii sale.”

OMUL ESTE O FIINȚĂ DE LUMINĂ SPIRITUALĂ, CONȘTIENȚĂ CONȘTIINȚĂ CONȘTIENTĂ DE CONȘTIINȚA CONȘTIENTĂ DE SINE, PREZENȚĂ CONȘTIINȚĂ LUMINĂ VIE ” EU SUNT ” (citat din: Johann Müller-Dragoman)