Curs Intensiv de Autocunoastere – Tabara de Retragere

CURS INTENSIV DE AUTOCUNOASTERE HOLISTICA – TABARA de RETRAGERE,

se va organiza in apropierea Sibiului, la o Cabana in Natura, in perioada 25 – 26.03, incepand cu Sambata, orele 10.00 si pana Duminica ora 18.00.

Celor interesati de acest Curs de Autocunoastere, o sa le comunicam Locatia exacta, atunci cand ne vor contacta pentru a-si face rezervarea pentru cazare si asigurandu-si un loc sigur in aceasta Tabara de Retragere, care va fi o Binecuvantare pentru sufletul fiecarui participant.

In aceasta Tabara de Retragere in Natura, toti participantii vor invata sa se cunoasca mai bine pe sine, atat la nivel de persoana om, cat si ca fiinta de lumina constiinta vie si vom practica impreuna Ritualurile de Vindecare prin Taina Punerii Mainilor.

Acest Curs de Autocunoastere va va schimba in mod sanatos viata si va veti putea bucura cu adevarat de absolut tot ce viata va ofera, aici si acum.

Veti deveni cu adevarat Creatorii propriei dumneavoastre vieti si Co-creatori constienti ai Creatiei, Creatie in Creatie fiind.

Vom invata ce este adevarata Iubire neconditionata divina, vom medita si ne vom bucura impreuna de natura, vom trai stari de expansiune a constientului si vom invata sa ne ancoram la Sursa Vietii, pentru a ne putea ridica nivelul energetic si a trai liberi si fericiti.

Tot in aceste zile vom participa activ la un Curs de Nutritie – HRANA VIE, in care vom invata sa ne hranim sanatos conform Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata. Vom invata sa ne producem singuri Hrana Vie de care avem nevoie fiecare.

Veti descoperi cu totii Puterea Ritualurilor si veti invata sa va vindecati singuri prin practicarea Ritualurilor de Vindecare, a Tehnicilor si a Metodelor de Vindecare prin conectarea constienta la Internetul Spiritual Divin, respectiv la CUUIIE – Campul Universal Unic Iubire Infinita Eterna.

Costul Cursului este 450 Lei de persoana.

“Iubeste Adevarul, iubeste Viata si iubeste Iubirea !”