Curs de Masaj

  CURS de MASAJ de RELAXARE si ENERGIZARE,

La acest Curs de initiere in Masaj de Relaxare si Energizare poate participa fiecare persoana care doreste sa invete anumite Tehnici si Metode de Masaj, pentru a putea apoi aplica practic Masajul, incepand chiar de a doua zi.

Asadar. nu sunt necesare cunostiinte deosebite, intrucat toate notiunile si cunostiintele necesare practicarui acetui tip de Masaj de Relaxare si Energetizare se vor dobandi in cadrul cursului.

Intrucat mediul si ambianta in cadrul caruia are loc efectuarea Masajului joaca un rol deosebit, se va invata si accentua importanta atmosferei locului, decorului si muzicii de relaxare folosite in timpul masajului, cat si Starea de Spirit a celui ce efectueaza masajul.

Dupa acest Curs, fiecare participant va putea sa faca masaj celor dragi, aplicand de indata cunostintele teoretice si practice dobandite in timpul Cursului.

Costul pentru fiecare zi de Curs este de 250 Lei de persoana.

Va asteptam cu drag la acest Curs de 2 zile de la ora 10.00 -18.00 pentru a va initia si a va impartasi din minunatele efecte binefacatoare ale atingerii vindecatoare, prin intermediul masajului de relaxare si energetizare.

“Masajul este atingerea terapeutica vindecatoare.”