Curs de Meditatie

CURS DE MEDITATIE CONDUSA

La acest curs poate participa orice persoana care doreste sa isi depaseasca propriile limite mentale, emotionale si fizice, prin insusirea comunicarii metafizice si dobandirea capacitatilor de eliberare emotionala si avand dorinta de a se vindeca si a evolua spiritual.

Meditatiile vor fi conduse de un profesionist cu o vasta experienta in acest domeniu, desfasurandu-se intr-o atmosfera relaxanta, placuta si pe un fond cu muzica vindecatoare.

Costul acestui Curs, care consta din 8 Seri de Meditatii este de 250 Lei.

In fiecare Sesiune de Meditatie se va face o altfel de meditatie, care va va ajuta sa va eliberati in mod progresiv de anumite blocaje, emotii si energii, avand posibilitatea de a ajunge la stari de spirit inalte prin expansiunea constientului.

Totodata, aveti posibilitatea de a va vindeca de anumite probleme de sanatate si de relatii prin efectele benefice ale ciclului de Meditatii progresive si conduse.

Practicand Meditatia in mod frecvent, fiecare persoana poate sa se cunoasca mai bine pe sine insasi si sa se elibereze de orice tip de stres prin practicarea detasarii si vom invata sa intram cu usurinta in stari de constiinta inalta, in vederea dobandirii si pastrarii sanatatii.

Constientizati importanta Meditatiei in viata dumneavoastra si invatati diferite tipuri de meditatii, pentru a le introduce apoi in propriul Stil de Viata cu scopul vindecarii de orice boala si problema de sanatate.

“Rugaciunea este cea mai buna Meditatie !”