Curs de Cunoastere de Sine

VĂ OFERIM CONSILIERE SUFLETEASCĂ ȘI SUSȚINERE ENERGETICĂ LA DISTANȚĂ ȘI ON-LINE ÎN ORICE PROBLEMĂ DE VIAȚĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ DEPĂȘIȚI CU BINE TOATE FRĂMÂNTARILE SUFLETEȘTI ȘI A VĂ PUTEA GESTIONA TOATE EMOȚIILE…!!!
VĂ AJUTĂM A DOBÂNDI ÎNCREDEREA ÎN SINE, IUBIREA DE SINE ȘI CLARITATE ÎN GÂNDIRE PRIN A VĂ ELIBERA DE GÂNDURILE NESĂNĂTOASE ȘI FRICILE EXISTENȚIALE CAUZATE DE NOILE CONDIȚII SOCIALE…!!!
VĂ RUGĂM A NE CONTACTA TELEFONIC: 0724 47 49 86.

CURSUL de CUNOASTERE de SINE, se recomanda tuturor persoanelor care doresc sa evolueze spiritual, fara a avea nevoie de o pregatire anterioara in acest domeniu, fiindca toate notiunile necesare se vor insusi in timpul Cursului.

In cadrul acestui Curs care consta din 7 Module, se vor invata si practica 7 Exercitii de Metafizica, care corespund Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata.

METAFIZICA este stiinta care il apropie pe om de Dumnezeu prin cunoasterea Adevarurilor, Principiilor si a Legilor Universale Divine si se ocupa cu absolut tot ce este dincolo de fizic, de lumea materiala. La acest Curs vom invata sa ne punem in legatura cu Sura Vietii si ne vom insusi si apoi vom practica anumite Ritualuri Spirituale pentru a ne ridica nivelul energetic si spiritual, putand astfel ajunge la expansiunea constientului si la accesarea unor nivele inalte de constiinta.

“Acest Curs va va schimba in mod pozitiv viata !”

Conform Conceptului Holistic si Metafizic, viata este bunul cel mai de pret si fiecare om este o fiinta unica in Univers, avand un potential imens de a crea absolut tot ceea ce isi poate imagina, constientiza si vizualiza.

Omul este o fiinta de Lumina spirituala holograma de lumina constiinta vie, creata dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu si totodata, omul este singura fiinta din Univers cu capacitate de indumnezeire.

Astfel, dupa practicarea acestor Exercitii de Metafizica timp de 40 de zile fiecare, veti fi un Om Nou, avand un inalt nivel de constiinta, senzitivitate si constientizare, si veti dobandi o noua viziune despre Om, Viata si Univers, vindecandu-va astfel de orice boala si problema de relatii si de sanatate.

“Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui, si toate acestea vi se vor adauga voua !” (Matei, 6, 33)

” IUBIREA ESTE APA VIETII, APA VIETII E IUBIREA ” (citat din: Johann Müller-Dragoman)