Curs de Nutritie

CURSUL DE NUTRITIE,

ne ofera posibilitatea cum sa ne hranim sanatos conform Conceptului Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata. La acest Curs, este invitata fiecare persoana dornica sa stie mai multe despre Hrana Vie si importanta acesteia in viata si sanatatea fiecaruia dintre noi.

Acest Curs care este de 4 ore si este gandit pentru persoane care doresc sa slabeasca sau pentru persoane cu anumite afectiuni si probleme de sanatate si care vor fi ajutati sa isi faca un Stil de Viata Sanatos si o schema de alimentatie optimala.

Costul fiecarui Curs este 150 Lei de persoana.

In cadrul Cursului veti invata sa gatiti sanatos si va veti insusi cunostintele necesare pentru a putea intelege “de ce” Hrana Vie este cea mai buna alimentatie a omului care doreste sa ramana tanar, sanatos si plin de viata.

“Alimentele voastra sa fie medicamentele voastre !”

Sa aplicam poruncile divine pentru a putea sa ne bucuram de o sanatate si o stare buna de spirit: “Hrana voastra sa fie toata iarba cu samanta in ea…”, asadar se ne hranim in mod constient cu seminte, fructe si legume, fiindca acestea toate au “samanta vietii” in ele si Arhetipul primordial al omului sau Matricea Om.

“Mananca pentru a trai si nu trai pentru a manca !”

” IUBIREA ESTE NECTARUL VIETII “

” PUTEREA VIETII ESTE IUBIREA “