Curs Managementul Stresului

VĂ OFERIM CONSILIERE SUFLETEASCĂ ȘI SUSȚINERE ENERGETICĂ LA DISTANȚĂ ȘI ON-LINE ÎN ORICE PROBLEMĂ DE VIAȚĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ DEPĂȘIȚI CU BINE TOATE FRĂMÂNTARILE SUFLETEȘTI ȘI A VĂ PUTEA GESTIONA TOATE EMOȚIILE…!!!
VĂ AJUTĂM A DOBÂNDI ÎNCREDEREA ÎN SINE, IUBIREA DE SINE ȘI CLARITATE ÎN GÂNDIRE PRIN A VĂ ELIBERA DE GÂNDURILE NESĂNĂTOASE ȘI FRICILE EXISTENȚIALE CAUZATE DE NOILE CONDIȚII SOCIALE…!!!
VĂ RUGĂM A NE CONTACTA TELEFONIC: 0724 47 49 86.

CURSUL de MANAGEMENTUL STRESULUI,

se va organiza la cererea celor interesati de a-si constientiza nivelul de stres si pentru toti cei dornici de a invata a-si gestioana stresul.

In mod special acest Curs se va organiza din cand in cand ca “bonus”, pentru toti membrii care fac parte din Clubul Oni Holistic International.

Va invitam sa participati la acest Curs, pe toti cei care doriti sa invatati sa va gestionati stresul si sa deveniti liberi, detasati fiind de problemele cotidiene, insa activi si constienti, pentru a va putea bucura cu adevarat de viata, aici si acum.

Va vom ajuta sa constientizati cauzele adevarate ale stresului, tipurile de stres existente la diferitele nivele ale persoanei umane, si sa va imbunatatiti relatiile dumneavoastre cu Sinele Real, respectiv cu sine insuti si cu toti ceilalti, prin eliberarea de influentele nefaste ale Sinele Fals, ale Sinelui Exterior sau ale Sinelui Personal.

Ego-ul omului, Sinele Divizat sau Sinele Scindat, respectiv programele emotionale si mentale nefaste acumulate de-a lungul anilor in subconstient, sunt cele care ne saboteaza in mod inconstient intreaga fiinta. Este recomandabil sa ne elibera de mintea duala, conflictuala, pentru a putea sa ne traim viata, constienti fiind ca fiecare dintre noi suntem creatorii propriei noastre vieti.

Asadar, sa invatam sa nu mai fim doar “trecatori prin viata”, luptandu-ne cu stresul, cu problemele existentiale si cu bolile, ci sa fim “traitori ai vietii” prin identificarea cu Sinele Etern Spiritual.

La acest curs veti invata cum sa va eliberati de toti factorii stresanti si sa va gestionati cu usurinta stresul, punand Valorile Spirituale mai presus de Valorile Materiale si bucurandu-va cu adevarat de viata, aici si acum.

Acest Curs consta din trei Module si anume:

1. Managementul Stresului – In acest Modul se vor constientiza Cauzele stresului si tipurile de stres la diferite nivele ale fiintei umane.

2. Gestionarea Stresului – In acest Modul vom invata cum sa ne gestionam stresul si sa ne eliberam de toti factorii stresanti prin diferite Metode si Technici Holistice si Metafizice.

3. Managementul Schimbarii – In acest Modul vom invata sa facem schimbarile necesare in modul nostru de gandire si simtire, iar prin cunoasterea de Sine vom putea sa evitam orice tip de stres prin schimbarea Stilului de Viata.

Va recomandam sa constientizati ca:

“Omul este cea mai minunata fiinta din Univers !”