ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICA SI METAFIZICE are sediul social in:

Str. Locomotivei nr. 12, Sibiu, cod postal 550300,
Telefon: 40 (0)724 – 47 49 86
E-mail: office@holistic-international.com

Asociația ANTHM are ca scop propus: desfășurarea de activități sociale și culturale în vederea sprijinirii, reprezentării și promovării Conceptului Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață, cât și a Terapiilor Holistice și Metafizice.

Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice este persoană juridică română de drept privat, având denumirea rezervată prin dovada disponibilității denumirii cu numărul 135786 din 20.05.2014 eliberata de către Ministerul Justiției – Serviciul Comunicare și Relații Publice și Codul de Înregistrare Fiscală (C.I.F.): 33591906 din data de: 17.09.2014.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată prin a apela la terapiile noastre holistice. Ne bucurăm că avem onoarea de a fi alături de dumneavoastră în rezolvarea problemele cu care vă confruntați și a vă ajuta pe calea evoluției spirituale.

Cel mai sănătos mod de a comunica între noi este să completați formularul de contact de mai jos. Alternativ, puteți accesa pagina noastră de Facebook și ne puteți contacta pe WhatsApp. Așteptăm mesajul dumneavoastră.

Mulțumim,
Johann Müller-Dragoman & Daniela Benea

Vă rugăm trimiteți-ne un mesaj !