CUM CUMPAR

In mod normal, procesul de comanda de pe holistic-international.com ar trebui sa fie destul de simplu.

Dar, daca intampini orice problema in incercarea de a plasa o comanda online, ne poti contacta la office@holistic-international.com sau la numerele de telefon afisate si vom rezolva impreuna problema.

Comanda simpla online

Iti alegi produsul sau produsele dorite si le adaugi in cos. Dupa adaugarea lor in cos parcurge pasii de comanda. Toate campurile sunt usor de inteles si de completat. Vei completa informatii precum:

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate,Cod postal, Strada, Numar, Bloc, Apartament), Numar de telefon si Adresa de email.

Metoda de plata: alegi metoda de plata preferata.

Comanda telefonica sau prin email

Ne poti suna la 0724474986 sau ne poti scrie la office@holistic-international.com si te vom ajuta sa plasezi comanda usor si rapid.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

IN CE FORMAT SUNT PRODUSELE VANDUTE ?

Produsele sunt în format video, audio și text ( pdf sau word ), in functie de produsul/produsele selectate. Produsele (cartile care se pot vinde si in format fizic (paperbook) se pot comanda doar telefonic, in aceasta situatie pretul pentru livrarea produselor va fi suportat de catre client.

CUM VOI AVEA ACCES LA PRODUSUL CUMPARAT?

Pentru a accesa produsul cumparat ar trebui să faci următorii pași:

  1. Dupa efectuarea platii produsului dorit, veti primi un link pe adresa de email comunicata in momentul efectuarii comenzii.
  2. Accesati link-ul pentru a descarca produsul achizitionat.

*Produsul se poate descarca de maxim 3 ori.
*Valabilitatea linkului este de 7 zile din momentul efectuarii comenzii.