Încarc Evenimente

Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

CONFERINȚA INTERNATIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE – HOLISTIC FEST SIBIU 2021, EDIȚIA A VI -A, 17 – 18 APRILIE

-

Conferința Internațională – Holistic Fest Sibiu  – este organizată în fiecare an la sfârșitul lunii Noiembrie, de către ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE DIN ROMANIA – ANTHM

Vă aşteptăm cu drag în acest an la Deschiderea celei de a-VI-a ediții a CONFERINȚEI, ce va avea loc în data de 17 Aprilie 2021, Sambata orele 10.00 la Complexul MAJESTIC, Sala MAGNA, str. Distribuţiei nr. 32 din SIBIU.

Conferința HOLISTIC FEST este deschisă timp de 2 zile publicului larg, între orele 10.00 – 20.00.

 

Sibiul găzduiește Evenimentul – HOLISTIC FEST –, organizat de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice – ANTHM, unde sunt promovate Terapiile Alternative, Complementare, Holistice și Metafizice.

În cadrul Conferinței sunt prezenți specialiști renumiți din țară și străinătate, care promovează Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață.

Participând la această Conferință aveți ocazia, de a descoperi importanța Terapiilor Alternative, Complementare, Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a relațiilor interumane și a calității vieții, prin schimbarea modului de gândire, ridicarea nivelului de conștiință și implementarea unui Stil de Viață sănătos.

Ne bucurăm să fiți alături de noi și să promovați Terapiile Holistice prin participarea dumneavoastră la aceast eveniment, având totodată posibilitatea de a vă cunoaște sinele real și a vă însuși cunoașterea spirituală autentică prin dobândirea unei perspective noi asupra Universului, a Omului și a Vieții.

Veti dobândi cunoașterea Adevărurilor, a Principiilor și a Legilor Universale ale Vieții, având apoi posibilitatea de a le integra în viața de zi cu zi prin schimbarea vechilor obișnuinte și înlocuirea acestora cu programe sănătoase și constructive prin alegerea unui Stil de Viață sănătos care vă va vindeca de orice problemă de sănătate !

 

Pentru a susține organizarea CONFERINȚEI HOLISTIC FEST, intrarea este pe bază de Donație de minim 100 Lei/zi.

 

Ne bucurăm să vă împărtășim CONCEPTUL HOLISTIC și METAFIZIC despre Om, Lume și Viață, tuturor celor prezenți la Conferință, socializând și bucurându-ne împreună, într-o atmosferă unică, de această minunată Sărbătoare a Terapiilor Holistice și Spirituale.

Dați-vă voie să trăiți 2 zile de neuitat și pline de Pace, Lumină și Iubire Spirituală.

 

Vă așteptăm cu mult drag, căldură sufletească și bucurie.

Persoană de contact:

Johann Müller-Dragoman – Președintele Asociației A.N.T.H.M.

Telefon: 0724 – 47 49 86

*** Dacă doriți să fiți alături de noi și să ne susțineți în organizarea acestei Conferințe și a altor activitați sociale ale Asociației ANTHM, vă rugăm să o faceți prin DONAȚII pe contul Asociației:

Asociatia ANTHM, Banca Transilvania Sibiu,

Cont in Lei: RO40-BTRL-RONC-RT02-6121-1401

BIC – CodSwift: BTRLRO22SBA.

 

 

www.holistic-international.com

www.facebook.com/oni.mullerdragoman

Detalii

Inceput eveniment:
17-04-2021
Sfarsit eveniment:
18.04.2021
Categorii: