Încarc Evenimente

Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Curs intensiv – Tabără de retragere – 16 – 19 februarie 2023

-
Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice – ANTHM organizează Tabără de Spiritualitate autentică în Apuseni, timp de 4 zile, la Pensiunea Vidra de sus, com. Vidra, str. Bisericii nr. 31, jud. Alba, care va avea loc în data de 16 – 19.02. 2023 în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică între orele 10.00-20.00.

ACEST EVENIMENT VĂ VA SCHIMBA ÎN MOD SĂNĂTOS VIAȚA !!!

În aceste patru zile de tabără vă veți familiariza cu Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și veți învăța și aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale ale Vieții.

Aveți acum ocazia să învățați un Exercițiu de Metafizică care are rolul de a ne duce la Expansiunea Conștientului și la Evoluție Spirituală. Vă puteți acum vindeca de toate problemele de sănătate și elibera de toate fricile, emoțiile, insomniile, stresul, anxietățile și dependențele, prin cunoașterea adevăratelor Cauze ale bolilor și vă vom ajuta să vă vindecați de toate acestea.

La această Tabără de Retragere în natură poate participa fiecare persoană care dorește să învețe să se cunoască mai bine pe sine ca Ființă de Lumină Spirituală și să se vindece pe sine sau pe cei apropiați din familie. Se vor învăța diverse Tehnici și Metode de Vindecare prin conectarea la Internetul Spiritual Divin.

Vă vom recomanda și arăta cum să vă produceți singuri o Hrană Vie pe care să o integrați într-un nou Stil de Viață sănătos.

Vom face Terapii holistice și Exerciții de Practică Spirituală și mai multe Meditații de Vindecare și Meditații a Elementelor pământ, apă, foc, aer, lumină, iar seara ne vom bucura împreună de un foc de tabără.

Costul acestei Tabere de Retragere în natură este de 1.800 Lei pentru fiecare persoană cazată în cameră dublă și este inclus și micul dejun.

Cazarea în cameră dublă și micul dejun sunt incluse în prețul taberei.

Persoanele care doresc o cameră Single au de plată în plus 150 Lei.

Aveți rezervat un loc în Tabără odată cu plata unui Avans de 500 Lei pe contul Asociației care nu este restituit în cazul în care renunțați la Tabără.

Avansul se poate plăti direct dacă intrați acum pe SHOP SERVICII, alegeți CURSURI și apoi TABĂRĂ DE RETRAGERE și plătiți și aveți acum REZERVAREA unui loc în Tabăra din Apuseni…!!!

Pentru mai multe informații vă rugăm să sunați direct la telefonul de contact:

Johann Müller-Dragoman, Terapeut holistic / Healer 0724 – 47 49 86

www.holistic-international.com

VĂ AȘTEPTĂM CU MULT DRAG !!!

Detalii

Inceput eveniment:
15.12.2022 @ 12:00 pm
Sfarsit eveniment:
18.12.2022 @ 4:00 pm
Categorii:

Organizator

Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice din România
Telefon:
0040724474986
Email:
office@holistic-international.com
Site web:
Vezi site-ul web Organizator