Încarc Evenimente

Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Tabără de Retragere la Vidra 1-4.09 și 22-25.09.2022

-

Asociația ANTHM organizează Tabără de Retragere în Apuseni, timp de 4 zile, la Pensiunea Vidra de Sus, com. Vidra, str. Bisericii nr.31, jud. Alba, care va avea loc în data de 1 – 4 septembrie și 22 – 25 septembrie 2022 în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică între orele 10.00-20.00.

Acest Eveniment vă va schimba în mod sănătos viața !

Aveți acum ocazia să învățați un Exercițiu de Metafizică care are rolul de a ne duce la Expansiunea Conștientului și la Evoluție Spirituală. La această Tabără de Retragere în natură poate participa fiecare persoană care dorește să învețe să se cunoască mai bine pe sine ca Ființă de Lumină Spirituală și să se vindece pe sine sau pe cei apropiați din familie. Se vor învăța diverse Tehnici și Metode de Vindecare prin conectarea la Internetul Spiritual Divin.

În aceste patru zile de tabără vă veți familiariza cu Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și veți învăța și aplica Principiile, Adevărurile și Legile Universale ale Vieții.

Vă vom recomanda și arăta cum să vă produceți singuri o Hrană Vie pe care să o integrați într-un nou Stil de Viață sănătos.

Vom face Terapii holistice și Exerciții de Practică Spirituală și mai multe Meditații de Vindecare și Meditații a Elementelor pământ, apă, foc, aer, lumină, iar seara ne vom bucura împreună de un foc de tabără.

Costul acestei Tabere de Retragere este de 1.800 Lei pentru fiecare persoană cazată în cameră dublă.

Cazarea și două mese pe zi sunt incluse în preț.

Pentru mai multe informații vă rugăm să sunați direct la telefonul de contact:

Johann Müller-Dragoman, Terapeut holistic / Healer 0724-47 49 86

www.holistic-international.com și www.vidradesus.ro

VĂ AȘTEPTĂM CU MULT DRAG !!!

Detalii

Data:
09-05-2022
Ora:
08:00 - 17:00