Conceptul Holistic și Metafizic (HOLOS în limba greacă înseamnă întreg și METAFIZIC înseamnă tot ce este dincolo de fizic) ajută la dobândirea și dezvoltarea unei noi gândiri trinitare, holistice și spirituale, prin care omul este văzut ca întreg sau ființă de lumină spirituală conștiință vie, iar boala este abordată ca o dizarmonie, o disfuncție, respectiv un dezechilibru energo-informațional și psiho-somatic la nivel de Aură umană, care după un anumit timp, poate duce la îmbolnăvirea persoanei om și a trupului fizic datorită scăderii Sistemului Energetic și a Sistemului Imunitar.

 

Întrucât Conceptul Holistic și Metafizic are la bază adevărul că omul este o ființă complexă și multidimensională de lumină spirituală, ne ajută să ne descoperim adevărata menire personală în această viață și să ne conectăm cu Sinele real, respectiv să ne identificăm cu sufletul prin care vom dobândi adevărata sănătate.

 

Integrarea acestui nou Concept Holistic în viața de zi cu zi ne ajută pe fiecare dintre noi să ne îmbunătățim calitatea vieții și să dobândim abundență pe toate planurile.

 

Conceptul Holistic și Metafizic are la bază faptul că omul este o ființă de origine divină și natură spirituală, care doar cu ajutorul lui Dumnezeu (care este  cu totul Dragoste, Ființă Prezență Vie, Conștiință Pură, Iubire Infinită Eternă, Sursa Vieții și a Iubirii, dar și a tot ce există în Univers) vindecarea este posibilă.

 

Acest Concept Holistic este unic în felul său și vă ajută să vă eliberați de Gândirea duală, conflictuală care creează frică și probleme fiecărei persoane și vă învață să accesați alte trei modalități de gândire care vă vor schimba în mod sănătos viața.

 

Unicitatea acestui Concept holistic constă în faptul că vă ajută să vă vindecați de orice boala și problemă de sănătate prin Cunoaștere de Sine și prin conștientizarea adevăratelor cauze ale bolilor.

 

 

” CÂND PUTEREA IUBIRII VA FI MAI MARE
DECÂT IUBIREA DE PUTERE,
VOM DOBÂNDI PACEA SUFLETEASCĂ ȘI PUTEREA
DE A CREA ÎMPREUNĂ PACEA UNIVERSALĂ ! “