1. 1. Acceptarea termenilor

Trebuie să citiți cu atenție acesti Termeni de utilizare („TDU”) ale site-ului holistic-international.com. Serviciile oferite de catre ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE (ANTHM) sunt supuse următorilor Termeni de Utilizare („TDU”). ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE își rezervă dreptul de a actualiza TDU în orice moment fără notificare.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile pentru accesarea site-ului, utilizarea lui si plasarea de comenzi. Accesarea si utilizarea site-ului, precum si plasarea de comenzi pe acesta presupune acceptarea termenilor si conditiilor din prezentul document, precum si a Politicii de confidentialitate cu toate consecintele care reies din acestea.

ACESTI TERMENI SUNT INTRE ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE SI DUMNEAVOASTRA, SI ACCEPTATI ACESTI TERMENI PRIN:

(a) PLASAREA UNEI COMENZI PRIN ACEST SITE;

(b) UTILIZAND ACEST SITE IN ORICARE ALTE MODURI;

(c) ACCEPTAREA ACORDULUI CU ACESTI TERMENI.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOTI TERMENI, NU UTILIZAȚI ACEST SITE.

Acest site („Site-ul”) include:

(a) vanzare de produse si servicii

(b) suport online și alte servicii on-line accesibile prin intermediul site-ului web

(c) informații tehnice, contractuale, despre cursuri, seminarii, servicii si alte informatii

(d) conținut, cum ar fi date, text, software, sunet, fotografii, grafică, video, mesaje sau alte materiale

ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE controlează și administrează site-ul sau. Toate produsele și serviciile de la ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE sunt disponibile. Pentru achizitionarea cartilor care se vand in format fizic este necesara o comanda telefonica. Plata transportului pentru achizitionarea cartilor in format fizic este suportata de catre client si este in valoare de 30 lei.

DEFINITII

Holistic-international.com, intitulat si Asociatia Nationala de Terapii Holistice si Metafizice este denumit „vanzator” iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite „conținut”.
Accesul la site-ul holistic-internatioal.com si la continutul acestuia este permis atat vizitatorilor, cat si utilizatorului. Prin „vizitator” intelegem orice persoana fizica sau juridica care navigheaza site-ul. Prin „utilizator” intelegem orice persoana fizica sau juridica care creeaza un cont pe site pentru realizarea de comenzi, plasarea de review-uri sau accesarea oricarei alte functionalitati care presupune inregistrarea.

 1. 2. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului (produse, poze, texte, logo-uri si alte date), denumire generic „continut” sunt proprietatea holistic-international.com si a Asociatiei ANTHM, si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale.
Daca descoperiti incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala pe site-ul nostru, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@holistic-international.com.

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori in intregime a site-ului si/sau a continutul nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al holistic-international.com si sunt sanctionate conform legislatiei in vigoare.

Conținutul cursurilor nu va fi utilizat și / sau exploatat în scopuri private și / sau de afaceri. Sunt excluse acele versiuni care sunt furnizate pe site pentru publicul larg.

 1. 3. Accesare si/ sau descarcare produselor/serviciilor achizitionate

În vederea accesarii si/sau descarcarii produsului achizitionat, utilizatorul este rugat să furnizeze informații adevărate, curente și complete despre el în conformitate cu șablonul de cerere. În plus, utilizatorul trebuie să actualizeze aceste date în mod regulat, pentru a le menține corecte, actuale și complete.

Dacă solicitați informatii referitoare la produsele si serviciile oferite pe site-ul nostru, datele dvs. vor fi prelucrate în cadrul ASOCIATIEI NATIONALE DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE si al reprezentantului Asociatiei ANTHM care va poate oferi informatii despre produsul/serviciul solicitat.

Informațiile furnizate de ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE vor fi utilizate pentru a îndeplini serviciile solicitate de dvs. Veți primi e-mailuri care sunt necesare pentru a încheia accesul la produsul solicitat și pentru a utiliza sprijinul tehnic în acest caz.

Acceptați drepturile de autor și documentele aferente produselor/serviciilor furnizate.

Prin achizitionarea unui produs (cursuri, carti, exercitii, seminarii etc.) /serviciu nu achiziționați dreptul de proprietate asupra produsului/serviciului ; dreptul de proprietate și drepturile de autor ale produsului (cursuri, carti, exercitii, seminarii etc.) rămân în exclusivitate ale producatorului. Prin urmare, nu aveți dreptul să utilizați  produsele și / sau materialele aferente cursurilor  în scopuri profitabile. Sunteți obligat să nu utilizați produsele în scopuri ilegale; în special trebuie să respectați dreptul de proprietate și drepturile de autor. Utilizarea mărcilor, siglelor, mărcilor comerciale și a altora nu este permisă fără acordul prealabil al titularului de drepturi.

Orice utilizare ilegală a produselor/serviciilor comercializate pe site-ul holistic-international.com  poate conduce la proceduri civile sau penale prin intermediul titularului drepturilor respective.

Sunteti obligat sa despagubiti proprietarul de drept de orice daune care decurg din incalcarea obligatiilor mentionate anterior sau care decurg din incalcarea drepturilor proprii sau ale tertilor; inclusiv pierderile economice și de consecințe. Trebuie să despăgubiți proprietarii de drept de orice pretenții ale unor terțe părți care decurg din astfel de încălcări.

 1. 4. Facturare si Plata

Plata produselor comandate de pe holistic-international.com poate fi facuta prin: cu cardul online sau numerar la livrare (pentru cartile comandate in format fizic).

Plata cu cardul online este disponibila pentru toate comenzile plasate pe site-ul nostru.

 1. 5. Politica de returnare

ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE nu returnează banii pentru produsele achiziționate.

De aceea, înainte de a cumpăra un produs, asigurați-vă că este ceea ce căutați. Informatiile puse la dispozitia dvs. pe site vă pot ajuta să alegeți mai ușor.

 1. 6. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Vezi Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 1. 7. Politica de Cookies

Vezi Politica de Cookies

 1. 8. Acte Normative
Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 24/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic
 1. 9. Politica de reclamatii

Noi, echipa ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE, suntem în permanență preocupați de calitatea serviciilor și a produselor. Prin urmare încurajam orice feedback, pozitiv sau negativ. Apreciem timpul și efortul tău pentru a ne comunica orice sugestie, satisfacție sau insatisfacție legate de experiența ta cu site-ul HOLISTIC-INTERNATIONAL.COM

Ne puteți contacta prin una dintre modalitățile de mai jos:
Telefon: +40724474986
E-mail: office@holistic-international.com
Sau direct prin sectiunea CONTACT

Reclamațiile trebuie sa conțină numele, datele de identificare și contact ale clientului, inclusiv numărul de telefon, precum și descrierea aspectelor reclamate.

***În cazul în care nu ești pe deplin mulțumit(a) de răspunsul nostru, te poți adresa Agenției Naționale pentru Protectia Consumatorului (A.N.P.C.), Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865, Telefonul Consumatorului: 021-9551, e-mail: cabinet@anpc.ro, www.anpc.gov.ro.

 1. 10. Dispozitii finale

holistic-international.com isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra in vigoare din momentul postarii ei pe site.
Orice litigiu aparut in clienti si holistic-international.com va fi rezolvat pe cale amiabile. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, ne puteti scrie la adresa office@holistic-international.com. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.