În perioada 25-27 noiembrie 2022, Sibiul găzduiește CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE DIN ROMÂNIA – HOLISTIC FEST – SIBIU 2022, organizată de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice din România, deschisă timp de două zile publicului larg, sâmbătă și duminică între orele 10.00-20.00.

 Tema Conferinței din acest an este:

„PACEA SUFLETEASCA SI UNITATEA IN CONSTIINTA“

Obiectivul Conferinței este de a face cunoscut Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și de a promova Terapiile Holistice și Metafizice în vederea îmbunătățirii sănătății, a calității vieții și a relațiilor dintre oameni (holistic vine de la cuvântul holos din limba greacă, care înseamnă întreg, respectiv metafizic înseamnă spiritual sau tot ce este dincolo de materie).

Deschiderea Conferinței Internaționale de Terapii Holistice și Metafizice – HOLISTIC FEST – Sibiu 2022 are loc sâmbătă, 25-27 noiembrie 2022 la Complexul “Majestic” sala Magna, Str. Distribuției nr. 32.

Pentru a susține organizarea Conferinței intrarea este pe bază de Donație de minim 90 Lei/zi și persoanele prezente în sală la acest Eveniment, vor putea participa la o Tombolă, unde fiecare participant va avea șansa de a câștiga un Premiu Cadou, oferit de Johann Müller-Dragoman, organizatorul și președintele Asociației ANTHM.

La acest Eveniment sibian, sunt prezenți specialiști renumiți din țară și străinătate, care vor prezenta Lucrări cu caracter științific, educativ, cultural, social, medical, terapeutic și spiritual.

Vă așteptăm cu mult drag.