Această terapie ne ajută să ne îmbunătățim vitalitatea întregului organism prin folosirea tehnicilor de energetizare și restabilire a armoniei biocâmpului uman și activarea energiilor vitale. Prin aplicarea și respectarea Legilor Universale ale Vieții și a unor metode de transfer energetic și informațional la nivel de biocâmp uman, se restabilește echilibrul, armonia și pacea sufletească. După terapiile de curățare, purificare și încărcare energetică a câmpurilor aurice, la sfârșitul fiecarei terapii, se fac anumite protecții energetice și informaționale ale persoanei în cauză.

Ne bucurăm să vă ajutăm a vă conștientiza că omul este mai mult decât un corp fizic, el fiind un Microcosmos făcând parte din Macrocosmos și în Univers cum bine știți totul este energie și informație manifestată. Astfel și omul pentru a fi sănătos și a funcționa armonios are nevoie de energia vieții, fiindcă el este o ființă energetică de lumină conștiință vie, respectiv noi suntem cu toții la nivel de corp fizic energie condensată și informație materializată.

Bioenergoterapia este o modalitate sănătoasă de a ne pune în legătură cu sursa vieții și a ne alimenta energetic și spiritual cu apa vie.

Vă așteptăm să ne contactați pentru programare.

” IZVORUL VIEȚII ESTE IUBIREA ȘI

IUBIREA ESTE LECȚIA DE VIAȚĂ

PE CARE O AVEM FIECARE DE ÎNVĂȚAT ! “