Masaj

masaj1
MASAJ

Din cele mai vechi timpuri, masajul a fost, este si va fi un mijloc placut de relaxare, vitalizare si intinerire corporala.

Terapiile Holistice si Metafizice acorda o atentie deosebita diferitelor tipuri de masaj, ca terapie preventiva si modalitate de vindecare, dar si de mentinere a sanatatii.

In zilele noastre, cand stresul a devenit o cauza serioasa a multor boli, tot mai multi oameni sunt constienti de efectele miraculoase ale masajului.

Integrati in viata dumneavoastra masajul si asumati-va responsabilitatea asupra sanatatii dumneavoastra prin implementarea gandirii holistice, care vede INTREGUL în toate !

Constientizati că dumneavoastra sunteti cea mai importanta persoana din viata dumneavoastra si faceti totul pentru a fi sanatosi, pentru a-i putea apoi ajuta si pe cei dragi sa se bucure impreuna cu dumneavoastra de viata, aici si acum.

“Creati-va un Stil de Viata Sanatos !”

MASAJUL BIOENERGETIC ne ajuta sa ne imbunatatim sistemul imunitar, prin ridicarea nivelului energetic si informational al meridianelor si al plexurilor energetice, dar si prin armonizarea si activarea corpurilor energetice subtile ale Aurei si a cresterii calitatii energiei si a informatiei aferente biocampurilor vitale ale omului, dar si a tuturor fiintelor vii.

Masajul fiind o terapie neinvaziva, asadar nedureroasa, ba chiar placuta si relaxanta, este recomandata tuturor persoanelor de orice varsta, care doresc sa previna imbolnavirile si sa se bucure de viata, avand o sanatate perfecta.

In cazul alergiilor, al stresului, al migrenelor si al tuturor durerilor, al fricilor si al fobiilor, al lipsei energiei vietii si al vitalitatii sau in cazul scaderii functiilor vitale a unor organe, respectiv aparitia senzatiei de oboseala cronica in cazul unor boli grave, va recomandam masajul bioenergetic.

Masajul bioenergetic este un masaj de energizare, vitalizare si de intinerire a celulelor organismului, de reducere a stresului si infrumusetare a omului, fiind foarte eficient si benefic pentru inlaturarea starilor neplacute si asigura redobandirea armoniei prin restabilirea pacii sufletesti si a crearii starii de bine la toate nivelele.

Prin atingerea terapeutica si prin activarea campurilor bioenergetice ale Aurei umane se restabileste Matricea OM, respectiv matricea originala divina a persoanei in cauza si astfel are loc un proces de vindecare prin restabilirea echilibrului si a armonie prin activarea sinele interior, care este esenta noastra a fiecaruia. De aici si expresia “Omul se vindeca de la sine.”

“Fiti creatorul constient al propriei dumneavoastre vieti !”

2MASAJUL TERAPEUTIC a jucat si joaca un rol deosebit de important in recuperarea post-traumatica si post-operatorie.

Masajul terapeutic ne ajuta sa ne vindecam de toate dezechilibrele si dizarmoniile la nivel de corp fizic, la nivel energetic, emotioal si mental, dar si la nivel de suflet si spirit.

Din cele mai vechi timpuri masajul a fost o metoda placuta de relaxare a corpului si de vindecare a sufletului uman si astfel a multor boli, prin puterea vindecatoare a atingerii terapeutice.

Pentru a va putea bucura cu adevarat de viata, constienti fiind ca sănătatea este bunul cel mai de pret al omului, vă recomandăm sa integrati masajul în viata dumneavoastră.

“Dati-va voie sa va bucurati de viata, aici si acum !”

MASAJUL REFLEXOGEN ne ajuta sa evaluam starea de sanatate a intregului organism, dar in acelasi timp, sa si echilibram energetic si informational omul ca intreg, imbunatatind si asigurand buna functionare a tuturor organelor si a sistemelor.

Prin masarea acestor puncte reflexogene, se stimuleaza, energizeaza si activeaza activitatea si functiile organelor interne, dar si a meridianelor energetice si magnetice, imbunatatindu-se astfel starea de sanatate a persoanei.

Durerile de orice fel vor disparea, oboseala, alergiile, stresul, insomniile si depresiile de orice fel se vor ameliora si disfunctiile organelor vor reveni la normal prin aplicarea sedintele de masaj reflexogen.

Practicarea in mod regulat a masajului reflexogen va asigura o mai buna vascularizare si energetizare a organelor si a intregului organism, care astfel se va regenera si vitaliza.

“Fiti constienti ca suntem cu totii interconectati si suntem copiii iubiti ai Universului !”

Programari la telefon:
0724 – 47 49 86