Terapia energetică și informațională la distanță este la fel de eficientă ca și terapia efectuată în cabinetul de terapie, întrucât conform fizicii cuantice este dovedit științific că suntem cu toții interconectați prin câmpul morfogenetic sau câmpul cuantic, respectiv Câmpul Universal Unitar care unește și hrănește absolut  totul.

Pentru a beneficia de această terapie energetică și holistică la distanță este necesar să ne trimiteți o poză cât mai recentă, data nașterii persoanei care dorește terapia, datele de contact și acordul acesteia.

Așa cum putem vorbi la telefonul mobil chiar dacă suntem la distanță de persoana cu care comunicăm, tot așa datorită prezenței Câmpului Universal Unitar și a capacităților sale, Terapeutul holistic poate transmite persoanei în cauză energie și informație, fiindcă absolut totul în Univers și pe Pământ este influențabil în câmp.

Cu ajutorul terapiilor energetice și holistice la distanță vă puteți vindeca de orice boală sau afecțiune prin îmbunătățirea Sistemului energetic și a Sistemului imunitar, putând astfel să preveniți orice boală și să vă mențineți sănătoși.

Terapiile la distanță s-au dovedit a fi foarte eficiente înainte și după orice intervenție chirurgicală, cât și pentru persoanele aflate în comă.

Vă rugăm să ne contactați pentru a primi mai multe informații.

OMUL ESTE CEA MAI MINUNATĂ FIINȚĂ DIN UNIVERS !