Evaluarea energetică și informațională a fiecărei persoane care își exprimă în mod liber dorința de a se cunoaște mai bine pe sine și starea sa de sănătate, se face prin prisma Conceptului Holistic și Metafizic care stă la baza activităților noastre. Evaluarea energetică și informațională se face cu ajutorul unui aparat de biofeedback și biorezonanță magnetică de ultimă generație și este recomandată în general tuturor persoanelor indiferent de vârstă. La dorința clientului, evaluarea este urmată de o terapie care constă în reechilibrarea, armonizarea și activarea întregului Sistem Energetic și Informațional al biocâmpului vital, precum și o protecție energetică și informațională la nivel de Aură umană.

Vă recomandăm evaluarea energetică și terapia holistică, neinvazivă și nedureroasă, pentru a vă cunoaște adevăratele cauze ale problemelor de sănătate, conștienți fiind că a preveni este mult mai înțelept decât a trata, mult mai ieftin, fără dureri și fără suferințe.

Cu ajutorul terapiilor energetice și holistice vă puteți vindeca de orice problemă sau afecțiune și veți putea preveni boala și să vă mențineți sănătoși.

Vă așteptăm cu mult drag să ne contactați pentru programare.

” ÎN UNIVERS TOTUL ESTE ENERGIE ȘI INFORMAȚIE.”