Evaluare Energetica

ONI POZA LAPTOP Evaluari energetice cu aparatura holistica moderna.

Evaluarea energetica si informationala a fiecarei persoane care isi exprima in mod liber dorinta de a se cunoaste mai bine pe sine si starea sa de sanatate, se face prin prisma Conceptului Holistic si Metafizic despre om, lume si viata. Evaluarea energetica si informationala este recomandata in general persoanelor fizice, dar se poate face in cazuri speciale si la Cladiri, (respectiv la Case si Sedii de Firme, dar si la personalul Firmelor), tinand cont de eventualele influente nefaste ale mediului asupra persoanei evaluate.
Stabilirea starii dumneavoastre de sanatate consta dintr-o Evaluare bio-energo-informaționala care se face prin folosirea unor metode neinvazive si nedureroase cu aparatura holistica moderna de imagistica, dar si prin perceptia directa si experienta deosebita a unui personal profesionist in domeniul Terapiilor Holistice si Metafizice. La dorinta clientului, evaluarea este urmata de o reechilibrare, armonizare si activare a intregului Sistem Energetic si Informational al biocampului vital, precum si o protecție la nivel de Aura umana.
Aparatul SCIO, folosit in evaluarea starii de sanatate holistica, este dotat cu tehnologiile avansate de comunicare spatiala bazate pe descoperirile de ultima ora ale fizicii cuantice si ale biofotonicii, teoria campurilor morfogenetice si a efectelor de Biorezonanta Magnetica si Biofeedback. In acelasi timp, este foarte eficient in calibrarea, echilibrarea si armonizarea energetica si informationala la nivel de biocamp, putand face tratamente bio-energo-informaționale directe si la distanta, fiind folosit si in profilaxie, depistand afecțiunile in stadiul inițial de evoluție.
Evaluarea energetica holistica este urmata daca se doreste, de o Terapie Holistica si Spirituala prin care omul este abordat ca intreg, iar boala ca o disfuncție a intregului si se recomanda tuturor persoanelor indiferent de varsta, vitalitate si stare de sanatate. Astfel, aveti posibilitatea de a va cunoaste mai bine pe dumneavoastra si constientiza adevarata stare de sanatate, putand acum si aici, sa va faceti viata mai buna, mai placuta si mai sanatoasa.
Va recomandam
evaluarea energetica holistica, neinvaziva si nedureroasa, pentru a va cunoaste adevaratele cauze ale problemelor de sanatate, constienti fiind ca a preveni este mult mai intelept decat a trata, mult mai ieftin, fara dureri si fara suferinte.

Programarea la o astfel de Evaluare Holistica ne ajuta, printr-o abordare cu totul altfel, decat ne-a fost cunoscuta pana acum, sa ne cunoastem mai bine pe noi insine si sa ne constientizam adevarata starea de sanatate si cauzele care ne cauzeaza unele disconforturi, dizarmonii, disfunctii sau probleme de relatii in viata de zi cu zi.

“Mens sana in corpore sano – O minte sanatoasa intr-un corp sanatos !”