Hrana vie este indicată fiecărei persoane care dorește să trăiască sănătos și echilibrat, fiind recomandată de către noi, cei ce suntem convinși de importanța alimentelor naturale în viața omului, conform Conceptului Holistic și Metafizic despre om, lume și viață. Omul are nevoie de Minerale, Proteine, Enzime și Vitamine (Vita – înseamnă viață) pentru a avea energia și informația sănătoasă, necesară unei bune funcționări la toate nivelele și în condiții optime, ca Ființă de Lumină Hologramă vie, complexă și multidimensională de origine divină și natură spirituală.

Dacă doriți să slăbiți sănătos sau să dobândiți o greutate corporală optimă, aveți acum șansa să veniți la o Consiliere holistică.

Enzimele sunt în fiecare ființă vie purtătorii vieții și cele care dau viață hranei noastre. Nu există vreo diviziune celulară, vreo creștere și reproducere fără enzime. Ele sunt în același timp administratorii și executorii pe care Creatorul le-a pus în fiecare ființă vie. Ele ghidează procesele chimice în fiecare organ al omului și a tuturor ființelor vii. În organismul uman există două feluri de enzime. În prima intră numitele endogene pe care le mai numim și fermenți; ei sunt produși ai glandelor digestive și reglează digestia.

Celelalte enzime propriu-zise, sunt exogenele; ele sunt acelea care reglează toate celelalte probleme numite mai sus, din corpul nostru și mai ales metabolismul celular.

Daca hrana conține mai multe enzime proaspete (Hrană Vie) cu atât mai multă energie a vieții curge în corpul nostru și cu atât mai mult se pot forma noi celule sănătoase. Acest lucru înseamnă o funcționarea corectă a chakrelor și a glandelor și de aici și o bună reglare a greutății corpului, curățirea sângelui și a țesutului celular de toate “deșeurile” și toxinele, de pietrele de la rinichi sau fiere, de efectele arterosclerozei, bolilor de inimă, a cancerului și a unui mare număr de alte rele.

Acea esență din Hrana Vie care are capacitatea de a curăța și vindeca, este cu atât mai mult în stare să prevină toate aceste boli și să-i ferească mai ales pe cei vârstnici împotriva bolilor de bătrânețe. De aici recunoaștem imensa importanță a enzimelor pentru sănătate.

Hrana Vie vindecă glandele și asigură buna funcționare a tuturor sistemelor din organism, și vindecă atât corpolența, dar și subponderabilitatea.

Cele mai fine vase epidermale sunt bine curățate și deci bine irigate cu sânge, de aici aspectul proaspăt, tineresc și vital. În același mod Hrana Vie reglementează tensiunea arterială, anghina pectorală și împiedică infarctul. Cel ce se hrănește cu Hrană Vie trăiește o întinerire treptată chiar și în viața sexuală. Hrana Vie previne cariile dentare și o serie întreagă de boli precum: artroze, sciatică, boli ale articulaților soldului și ale coloanei, De exemplu, oasele cedează pentru că sunt subnutrite și de aici șciatica și osteoporoza.

Importanța postului în viața omului și folosirea produselor naturale și a Hranei Vii, este recomandarea noastră conform Conceptului Holistic si Metafizic despre om, lume și viață care stă la baza alimentației sănătoase și vitale a ființei umane conștiente și trezite spiritual.

“HRANA VIE SĂ VĂ FIE LEAC PENTRU TOATE BOLILE !”

 

Vă prezentăm în continuare:

 

TREPTELE POSTULUI – TREPTE SPRE DESĂVÂRȘIRE

 

  1. Cei ce mănâncă de toate.
  2. Cei ce postesc cele 4 posturi mari de peste an.
  3. Cei ce postesc toate posturile de peste an.
  4. Cei ce au renunţat total la carne.
  5. Cei ce nu mai mănâncă nimic animalier – vegetarienii.
  6. Cei ce mănâncă doar fructe şi cereale, deci fără legume.
  7. Cei ce mănâncă doar cereale, seminţe şi sucuri.
  8. Cei ce mănâncă foarte rar şi atunci doar hrană lichidă şi se hrănesc mai mult cu Lumina Harică Divină.

“APA VIEȚII ESTE IUBIREA”