Vă invităm a veni la o Evaluare energetică și informațională pentru a vă cunoaște starea dumneavoastră de sănătate din punct de vedere al Terapeutului holistic și a vă bucura de o Terapie cognitivă prin care vă puteți conștientiza toate aspectele subtile ale ființei.

Ne bucurăm să vă putem ajuta a pătrunde în profunzimea cauzelor diferitelor blocaje emoționale și mentale și a vă oferi diferite modalități de vindecare prin Tehnici de Eliberare Emoțională și Mentală.

Fiecare om are anumite frici, concepte, convingeri, credințe, obișnuințe, frustrări și agresivități care dacă nu sunt eliberate la timp, pot duce la îmbolnăvirea persoanei în cauză.

Prin conștientizarea cauzelor bolilor, prin eliberarea emoțională și prin propria schimbare, fiecare om se poate vindeca de absolut orice boală sau problemă de sănătate.

Vindecarea relațiilor cu partenerul de viață, cu sine și cu ceilalți, prin cunoașterea personalității noastre și printr-o nouă viziune și gândire holistică ne ajută să ne bucurăm de viață și de absolut tot ce viața ne oferă aici și acum.

Vă așteptăm cu mult drag să ne contactați pentru programare.

„AȘA CUM NE SUNT GÂNDURILE,

AȘA NE ESTE ȘI VIAȚA.”