Consilierea și terapia cognitivă este recomandată fiecărei persoane indiferent de vârstă care dorește să se cunoască mai bine pe sine la nivel de Suflet și să-și îmbunătățească starea de sănătate. Terapeutul holistic este cel care vă va ajuta să vă conștientizați adevăratele cauze ale problemelor dumneavoastră și vă va arăta mai multe modalități și technici de eliberare emoțională și energoinformațională prin care se va activa procesul vindecării.

Prin însușirea Conceptului Holistic și Metafizic despre om, lume și viață veți dobândi o nouă viziune despre Sensul vieții și Menirea dumneavoastră în această viață. Vă vor fi recomandate noi modalități de gândire prin care veți putea deveni Creatorul conștient al propriei dumneavoastre vieți.

Astfel, veți dobândi mai multă încredere în Sine și prin descoperirea unor noi capacități și calități înăscute pe care vi le vom activa la nivel de Aură umană și subconștient, vă veți putea îmbunătăți starea de sănătate și vă veți putea bucura cu adevărat de viață, aici și acum.

Vă așteptăm cu drag să ne contactați online sau telefonic pentru a vă informa și a vă face o programare.

” SENSUL VIEȚII ESTE DOBÂNDIREA ÎNȚELEPCIUNII !”