MEDITAȚIA ESTE CALEA INTERIOARĂ

SPRE CUNOAȘTEREA DE SINE !

Cursul de Meditație este recomandat fiecărei persoane care dorește să învețe să mediteze corect și să evolueze spiritual. Acest curs este conceput în așa fel încât pot participa atât persoane care sunt la început de drum pe Calea meditației și a spiritualității, cât și pentru persoane care au o anumită experiență în aceste domeniu.

Cursul constă dintr-un pachet de 8 Meditații conduse cu mult tact și feeling în mod progresiv, având ca scop Expansiunea conștientului fiecărei persoane prezentă la acest curs.

Acum aveți ocazia să meditați împreună cu un Maestru și Profesor Reiki, dar și cu un Instructor Yoga cu mulți ani de experiență și practică spirituală.

Practicarea regulată și consecventă a meditației vă ajută să vă conștientizați Puterea Gândului și a Ritualului, prin trăire directă.

Meditația vă ajută să trăiți în prezent, să deveniți mai conștienți de voi înșivă și să simțiți Puterea Prezenței Prezentului.

Ne bucurăm să vă împărtășim din experiența noastră spirituală și să vă călăuzim pe Calea meditației autentice, dăruindu-vă înțelepciunea necesară pentru a vă putea bucura cu adevărat de viață, aici și acum.

Meditația este o posibilitate și o șansă de a ne cunoaște mai bine pe noi înșine la nivele profunde ale conștiinței și ne ajută să ne depășim propriile limite, pentru a devenii liberi, flexibili și plini de iubire necondiționată divină. Totodată, prin practicarea consecventă a meditației și introducerea diferitelor Tehnici și Metode de Meditație în Stilul de Viață, fiecare persoană are posibilitatea să lucreze la propria sa vindecare și creștere spirituală.

Vă invităm să meditați împreună cu noi și să vă bucurați de binefacerile meditației conduse de către un specialist în domeniu și asistați de un profesionist al “Revelației” și practician al Terapiilor Holistice și Metafizice. Învățând să meditați veți putea să vă descoperiți capacitățile de medialitate, să fiți mereu sănătoși și să progresați pe calea spiritualități.

Acest Curs de Meditație va începe atunci când va fi format un grup de meditație de 10-15 persoane și se va ține în fiecare zi de Miercuri a săptămânii de la orele: 18.00 – 20.00.

Pentru a vă rezerva un loc la acest curs vă rugăm să ne contactați telefonic întrucât locurile sunt limitate și este nevoie să stabilim data începeri cursului după formarea grupului de meditație.

Vă așteptăm cu mult drag ! 

CEA MAI BUNĂ MEDITAȚIE ESTE RUGĂCIUNEA !