Vă oferim toate aceste servicii holistice și energetice atât pentru tineri, adulți și vârstnici, cât și pentru copii de toate vârstele, fiindcă cu toții avem un suflet și simțim nevoia de o vorbă bună, de atingere, îmbrățișare, de o mângâiere, relaxare, liniște, bucurie, iubire și pace sufletească.

Copiii sunt suflete deosebite care de mici au nevoie de ajutor, înțelegere, susținere, protecție, motivație și încredere în sinele lor interior. Rolul părinților este de a-i ajuta să gândească sănătos și ai motiva pe copii să-și deschidă sufletul și să de-a tot ce-i mai bun din ei prin descoperirea calităților și a capacităților lor spirituale. Terapeutul holistic îi poate ajuta atât pe părinți în relația cu copiii lor, cât și pe copii, încât de mici să-și descopere potențialul sufletesc, să-și cunoască menirea în această viață și sensul vieții acesteia și să-și păstreze bucuria vieții pentru a fi mereu sănătoși.

Prin conștientizarea părinților de către terapeut a importanței primilor șapte ani din viața copilului și a mediului familial în care trăiește și crește copilul, joacă un rol deosebit în sănătatea viitorului adult.

Copiii au nevoie acum mai mult ca oricând să aibe anumite Repere în viață în ceea ce privește adevăratele valori și au nevoie de încredere în Sine pentru a se putea orienta în viață și a lua decizii sănătoase prin asumare și responsabilitate.

Puterea exemplului este o modalitate foarte bună de a ajuta copiii să învețe să crească frumos și de a le transmitem din experiența noastră de viață și din înțelepciunea pe care am dobândit-o în decursul vieții. Este foarte important pentru ei să-i ajutăm să învețe să comunice de la suflet la suflet și să le asigurăm un mediu armonios unde să poată să evolueze sănătos.

COPIII PRIN INOCENȚA ȘI IUBIREA LOR SINCERĂ

NE DĂRUIESC BUCURIA VIEȚII.