“IUBEȘTE ADEVĂRUL, IUBEȘTE VIAȚA, IUBEȘTE IUBIREA ! “

Tabăra de retragere este organizată la o cabană sau pensiune în mijlocul naturii, timp de 3 zile, începând cu ziua de Vineri orele 12.00 și se va încheia duminica la ora 16.00.

În tabăra de retragere care este o binecuvântare pentru fiecare participant, vă vom împărtăși Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață și se vor învăța și practica diferite Meditații conduse, cu scopul expansiunii conștientului și se va învăța conectarea la Sursa Vieții, pentru a ne putea ridica nivelul energetic și a trăi liberi și fericiți.

Tot în aceste zile veți descoperi cu toții Legile Universale ale Vieții și Puterea Ritualurilor de Vindecare. Veți învăța să vă vindecați singuri prin practicarea acestora și a Simbolurilor de Putere, a Tehnicilor și a Metodelor de Vindecare prin conectarea conștientă la Internetul Spiritual Divin, respectiv la Câmpul Universal Unitar care este Iubire Infinită Eternă.

În această tabără de retragere în natură vă oferim un curs intensiv de Cunoaștere de Sine care vă va schimba în mod sănătos viața și vă veți putea bucura cu adevărat de absolut tot ceea ce viața vă oferă aici și acum.

Veți deveni cu adevărat creatorii propriei dumneavoastră vieți și Co-creatori Conștienți ai Creației, creație în Creație fiind.

„SENSUL VIEȚII ESTE IUBIREA !”