” DUMNEZEU ESTE OMUL FĂRĂ EGO ! „

Acest Curs de Terapeut Holistic are ca învățătura de bază Conceptul Holistic și Metafizic despre Om, Lume și Viață, prin care veți învăța să abordați omul, sănătatea și viața printr-o nouă perspectivă holistică, dobândind o vizune metafizică asupra modului de a vedea viața și Universul Spiritual al Omului. Acest curs este recomandat celor care au absolvit deja cursul de Cunoaștere de Sine și doresc să aprofundeze mai mult Tainele vindecării holistice și să ajungă la Arta de a fi terapeut.  Cursul constă din 7 Module care se vor desfășura pe parcursul a 7 luni, fiecare modul urmând a se desfășura în primul weekend al fiecărei luni.

Participând la acest curs de specializare în Terapeut Holistic, vă veți putea însuși toate cunoștințele necesare pentru a deveni un adevărat Terapeut Holistic și Metafizic, respectiv tămăduitor și vindecător al bolilor dumneavoastră, cât și al celor care au nevoie de a fi ajutați pe calea vindecării și a desăvârșirii lor.

Vă vom împărtași din experiența noastră terapeutică și vă vom ajuta să faceți un Salt în Conștiință prin integrarea în stilul dumneavoastră de viață a unor practici spirituale sănătoase.

La încheierea Cursului se va elibera o DIPLOMĂ de participare recunoscută de către ASOCIAȚIA NAȚIONALĂ DE TERAPII HOLISTICE ȘI METAFIZICE DIN ROMANIA.

Vă rugăm să ne contactați pentru a primi mai multe informații.

” DUMNEZEU ESTE CREATORUL NECREAT CARE A CREAT ȘI CREEAZĂ TOTUL. “ 

” DUMNEZEU ESTE NIMICUL CARE ESTE TOTUL

ȘI TOTUL FĂRĂ ACEST NIMIC NU ESTE NIMIC. “

” DUMNEZEU ESTE VĂZĂTORUL NEVĂZUT

ȘI DE MULȚI NECUNOSCUT. “ 

“DUMNEZEU ESTE MIȘCĂTORUL NEMIȘCAT,

CARE MIȘCĂ TOTUL. “ 

” DUMNEZEU ESTE OMNIPOTENT, OMNIȘTIENT ȘI OMNIPREZENT.

EU SUNT O FIINȚĂ DE LUMINĂ SPIRITUALĂ, CONȘTIINȚĂ CONȘTIENTĂ DE CONȘTIINȚA CONȘTIENTĂ DE SINE, PREZENȚĂ VIE CONȘTIINȚĂ PURĂ EU SUNT.”

Oni Johann Müller-Dragoman