Într-un ambient plăcut și relaxant vă oferim posibilitatea de a fi consiliați, conform Conceptului Holistic și Metafizic, în orice aspect al vieții dumneavaostră și de a vă ajuta să vă cunoașteți mai bine, cine sunteți și ce sunteți cu adevărat ca om, respectiv ca ființa complexă și multidimensională de lumină spirituală conștiință vie.

Obiectivele Consilierii Holistice constau în rezolvarea tuturor problemelor care apar în viața dumneavoastră personală prin conștientizarea și înțelegerea propriilor probleme emoționale, mentale, sufletești, cât și schimbarea modului de gândire și simțire prin înlăturarea conceptelor învechite.

O astfel de Consiliere Holistică vă este de mare folos dacă aveți anumite frici, fobii, tristeți, frustrări, nemulțumiri, insomnii, depresii sau probleme existențiale și de relații nesănătoase.

Comunicarea este cea mai bună și importantă modalitate de a vă îmbunătății relațile cu Sine și unii cu alții. Arta comunicării o puteți învăța și practica prin a veni la o Consiliere holistică.

Vă așteptăm cu mult drag și ne bucurăm a vă împărtăși din experiența noastră cu scopul îmbunătățirea comunicării și în folosul tuturor relațiilor.

„Familia este celula socială prin care

putem evolua armonios și sănătos.”