Fii creatorul propriei tale vieți !!!

Asumă-ți responsabilitatea de a fi tu însuți în orice situație de viață, acum și aici. Viața este bunul cel mai de preț și fii conștient că: „Viața fără iubire este doar supraviețuire” sau altfel spus: „Viața în iubire este desăvârșire.” Participând la activitățile oferite de către Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice ai posibilitatea de a-ți schimba în bine viața prin cunoașterea Conceptului Holistic și Metafizic despre om, lume și viață, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura cu adevărat de viață prin cunoașterea de sine, a menirii tale în această viață și a sensului vieții. Dă-ți voie să fii ceea ce ești cu adevărat: „Un copil iubit al Universului, un copil iubit al lui Dumnezeu” și creează-ți viața așa cum simți și îți dorești să fie, punând valorile spirituale mai presus de valorile materiale, conștientizând că adevărata realitate cu adevărat reală este conștiința divină, conștiința universală spirituală. Cu toții suntem lumină din Lumină, iubire din Iubire, conștiință din Conștiința Divină și prin cunoașterea Adevărului vom deveni cu adevărat liberi, așa cum ne învață Sfânta Scriptură: „Adevărul vă va face liberi și Iubirea vă va vindeca.”

Urmând calea cea adevărata: „Eu sunt Calea, Adevărul, Iubirea și Viața” și aplicând în viața de zi cu zi Legile Universale ale Vieții, vom putea evolua împreună prin îndeplinirea acestor porunci divine: „Fiți, dar, voi desăvârșiți, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârșit este” (Matei Cap. 5, 48), „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă”(Matei, Cap. 3, 33.), „Împărăția lui Dumnezeu este înăuntrul vostru.” (Luca Cap. 17, 21). ”Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri.” (Matei Cap. 5, 12), „Tot ce faci să faci din toată inima ta, din tot sufletul tău, din tot cugetul tău și cu toată puterea ta.” (Luca Cap.10, 27 și Marcu Cap. 12, 30) și cea mai mare poruncă este: „Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima, din tot sufletul tău, din tot cugetul tău și din toată puterea ta. Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.” (Marcu Cap. 12, 30-31), „Să vă iubiți unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, așa și voi să vă iubiți unul pe altul.” (Ioan Cap. 13, 34).

Așadar, depinde de fiecare dintre noi, conform liberului arbitru, în ce măsură ne asumăm responsabilitatea de ființe complexe, multidimensionale, conștiință vie, de origine divină și natură spirituală și ne îndeplinim în mod conștient rolul de co-creatori în Creație, creație fiind.